2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 10 پست

سلام یه سوال 🥺

من اواخر فروردین یا دیگه اول اردیبهشت باید پریود میشدم که نشدم
هفته پیش هم رابطه جنسی به صورت سطحی داشتم
چون من کیست تخمدان دارم و پریود نامنظم قبلا که تحت نظر یه پزشک‌ بودم به من گفتن که اگر پریود نشدی ۵ روز ال دی بخور
بعد ۵ روز الی ۱ هفته پریود میشی
من خوردم به مدت ۵ روز
الان ۶ روز از مصرف قرص گذشته اما من باز پریود نشدم
الان من چیکار باید بکنم ؟

امکان بارداری هست ؟ 

من بچه نمیخوام تازه ازدواج کردم 🥺🥺

علم غیب که نداریم بی بی چک بزن خب 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد اخلاقی خب 😂 استرس گرفتم نصفه شبی گفتم یه مشورتی کنم 

😂😂😂😂😂

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
والا به خدا شرایط گفتم احتمال بدیم دور همی چند درصد احتمال داره 🤪 خدایی احتمال داره ؟ 

فکر نکنم 

منم مجردی کیست داشتم پریوادم خییییلی نامرتب بود میتونه واسه تو هم نامرتبش بیشتر شده باشه 

فکر نکنم  منم مجردی کیست داشتم پریوادم خییییلی نامرتب بود میتونه واسه تو هم نامرتبش بیشتر شده ...

اره از این اتفاقا زیاد پیش میومد قبلا برام 

ولی ال دی میخوردم ۵ روز پریود میشدم

نمیدونم شاید کلا سیستم بدنم ریخته بهم 

اره از این اتفاقا زیاد پیش میومد قبلا برام  ولی ال دی میخوردم ۵ روز پریود میشدم نمیدونم شاید ...

اره سیستم ریخته بهم وگرنه حامله شدن به این راحتیا نیست