2777
2789
عنوان

😔😔😭😭خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست
واییی بخاطر این ناراحتی خدا گر ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری  دوست منم داره اون بیچاره قند دا ...

تنبلی شدید دارم 😭😭😭اوضاعم داغونه تخمدونام عملا فولیکولی تولید نمیکنن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چرا۲سال دکتر رفتم هیچ غلی نتومستن بکنن دلم میخادبیمیرم ازغصه

واسه چی بمیرین از غصه نترسین بابا همتون بچه دار میشین،حالا همه هم همون اولش که باردار نمیشن،

اتفاقا اونایی که دیر بجه دار میشن اونقدر براشون شیرین و معنا داره بچه دار شدن،به امید خدا حتما خدا هدیه اشو بهتون ارزانی میکنه و دلشاد میشین

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی شدید دارم 😭😭😭اوضاعم داغونه تخمدونام عملا فولیکولی تولید نمیکنن 

برو پیش حکیم خیراندیش خیلی خوبه با طب سنتی دوماهه حامله ای 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۱۰ماهه اینومیگی من۳ساله چی‌بگم

من چی بگم پس ۱۲ ساله😐

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
واب چ بد مشکلت چیه عزیزم اپشب اخبارودیدی بعد۱۲سال بچخ فریز گداشتن زن به ارزوش رسید

مشکل که فراوانه هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم همسرم اسپرم هاش ضعیفه...

اون جنین فریز هم باید خدادبخواد وگرنه من خودم ۸ بار ای وی اف کردم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مشکل که فراوانه هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم همسرم اسپرم هاش ضعیفه... اون جنین فریز هم باید خدادبخو ...

خب منم مشکلم مثل شماس ولی۱۲سال زیاده نمیدونم والابایدخدابخاد

جنینم قلب نداشت مرده بود خدایا بعد ۳سال انتظار  خیلی سخت بود برام😭😭😭
خب منم مشکلم مثل شماس ولی۱۲سال زیاده نمیدونم والابایدخدابخاد

دیگه وقتتی نمیخواد نمیشه اجبار کرد که...هر چی قسمت باشه همون میشه توکل به خدا

برو پیش حکیم خیراندیش خیلی خوبه با طب سنتی دوماهه حامله ای 

کجاس

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
کجاس

میدان‌انقلاب تهران 

باید زنگ بزنی وقت بگیری توی انترنت شماره مطب اش هست

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩