خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
۱۰ ماه اقدامم ولی نمیشه ک نمیشه تنبلی شدید تخمدان دارم به راحتی باردار نمیشم 😭😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اقدامم ولی مشکل دارم نمیشه هرماه با کلی امید میگذرونم بعد ناامید میشم
۱۰ ماه اقدامم ولی نمیشه ک نمیشه تنبلی شدید تخمدان دارم به راحتی باردار نمیشم 😭😭😭
وا،خسته نباشی،ده ماهه اقدام کردی اینجور ناامیدی،نا امید نباش بابا،مطمئن باش باردار میشی و ثاحب یه نی نی و احتمال زیاد دو تا نی نی نازو خوشگل میشی به امید خدا
خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
واییی بخاطر این ناراحتی خدا گر ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری
دوست منم داره اون بیچاره قند داره چربی داره میگه دکترم گفته رحمت داره آماده میشه کم کاری تروئید هم داره اون بیچاره ۴ ساله عروسی کرده ناامید نشده تو خسته شدی عجبا 😡😡😡😡
💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️
اقدامم ولی مشکل دارم نمیشه هرماه با کلی امید میگذرونم بعد ناامید میشم
مشکلی نیس واقعا بخای جواب بگیری این کارها رو انجام بده... خداشاهده من دور میوفتم تو سایت که به مشکل امثال تو جواب بدم... خب اول هر روز ناشتا عسل و سیاه دونه بخور.. هر روز دمنوش آویشن و پونه دم کن بخور و سه مرحله حجامت عام ساکرال و ساقین انجام بده
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.