چندتا تایپک مادرشوهر خوندم واقعا خیلی ناراحت شدم چرا بعضی خانما اینکه همسرشون مادرشو دوس داره عذاب آوره ویه اتفاق بد وناخوشایند آخه چرا خودمون مادر نباشیم مادر که داریم من مادرشوهرم خیلی درحقم بی انصافی وناحقی کرد خیلی اذیتم کرد ولی وقتی میبینم شوهرم دلواپس یا نگران مادرشه لذت میبرم چون مردی که واسه مادرش که این همه سال زحمتشو کشید بخواد بخاطر زنش بزارتش کنار مطمن باش جونتو بش بدی باز یه روزی تو روهم میزاره کنار تو روخدا از اینکه شوهرتون مادرشو دوس داره نرنجید هرچقدم مادرشوهر بدجنس وبد باشه حقش این نیست که پسرش که عمر وجوانیشو گذاشت پاش باش اینطور رفتار کنه باور کنید شده چندبار خودم چیزی میخرم میرم میدم مادرشوهر میگم پسرت گرفته یادش رفت بت بده میدونم خوشحال میشه پسرش به یادشه
امروز یه خانمی تایپک زده چیکار کنم شوهرم کمتر به مادرش فک کنه دوس ندارم بش فکر کنه کاش میشد کاری کنم این زنیکه رواز زندگیم حذفش کنم
آخه خواهر من اگه این به قول تو زنیکه نبود شوهر توهم نبود مادرت بود اینو میگفتی دربارش بخدا مادرشوهر دیو دوسر نیس میدونم خیلی مادرشوهرا هستن خیلی بدجنسن ولی این به خودمون برمیگرده که چطور رفتار کنیم من چندبار بدی از مادرشوهرم دیدم پامو کشیدم دیگه فقط مراسما مثل یک مهمان میرم خونشون ولی شوهرم یه روز درمیون میره دیدنشون شده چندبار سعی کردن جلوش زیرابیم وبزنن ولی نتونستن چون من هیچوقت پشت سرشون جلو شوهرم بد نمیگم برا همین همیشه بشون میگه مریم هیچوقت ازتون بد نگفته شما هم هیچی نگین پس این وسط سیاست ما زنا مهمه نه اینکه هر روز خونه مادرشوهر ولووو باشم بشورم بسابم براشون اونوقت میشه وظیفه وقتیم کاری نکنی همه ازت دلخور میشن
من از اینکه شوهرم مادرشو دوس داره حتی باتمام اذیت کردناش وبه فکرشه خوشحالم چون قطعا پسرام به پدرشون میرن اونا هم قدر زحمتهایی که براشون میکشم ومیدونن