2777
2789
عنوان

مادرشوهر دیو دوسر نیست که٠

220 بازدید | 12 پست

چندتا تایپک مادرشوهر خوندم واقعا خیلی ناراحت شدم چرا بعضی خانما اینکه همسرشون مادرشو دوس داره عذاب آوره ویه اتفاق بد وناخوشایند آخه چرا خودمون مادر نباشیم مادر که داریم من مادرشوهرم خیلی درحقم بی انصافی وناحقی کرد خیلی اذیتم کرد ولی وقتی میبینم شوهرم دلواپس یا نگران مادرشه لذت میبرم چون مردی که واسه مادرش که این همه سال زحمتشو کشید بخواد بخاطر زنش بزارتش کنار مطمن باش جونتو بش بدی باز یه روزی تو روهم میزاره کنار تو روخدا از اینکه شوهرتون مادرشو دوس داره نرنجید هرچقدم مادرشوهر بدجنس وبد باشه حقش این نیست که پسرش که عمر وجوانیشو گذاشت پاش باش اینطور رفتار کنه باور کنید شده چندبار خودم چیزی میخرم میرم میدم مادرشوهر میگم پسرت گرفته یادش رفت بت بده میدونم خوشحال میشه پسرش به یادشه 

امروز یه خانمی تایپک زده چیکار کنم شوهرم کمتر به مادرش فک کنه دوس ندارم بش فکر کنه کاش میشد کاری کنم این زنیکه رواز زندگیم حذفش کنم 

آخه خواهر من اگه این به قول تو زنیکه نبود شوهر توهم نبود مادرت بود اینو میگفتی دربارش بخدا مادرشوهر دیو دوسر نیس میدونم خیلی مادرشوهرا هستن خیلی بدجنسن ولی این به خودمون برمیگرده که چطور رفتار کنیم من چندبار بدی از مادرشوهرم دیدم پامو کشیدم دیگه فقط مراسما مثل یک مهمان میرم خونشون ولی شوهرم یه روز درمیون میره دیدنشون شده چندبار سعی کردن جلوش زیرابیم وبزنن ولی نتونستن چون من هیچوقت پشت سرشون جلو شوهرم بد نمیگم برا همین همیشه بشون میگه مریم هیچوقت ازتون بد نگفته شما هم هیچی نگین پس این وسط سیاست ما زنا مهمه نه اینکه هر روز خونه مادرشوهر ولووو باشم بشورم بسابم براشون اونوقت میشه وظیفه وقتیم کاری نکنی همه ازت دلخور میشن 

من از اینکه شوهرم مادرشو دوس داره حتی باتمام اذیت کردناش وبه فکرشه خوشحالم چون قطعا پسرام به پدرشون میرن اونا هم قدر زحمتهایی که براشون میکشم ومیدونن

با يه بخشي از حرفات موافق بودم

اينجا يكي بود ميگفت مادر همسرم توو ماشين جلو نشست من داشتم ميتركيدم😐😐😂😂😂

طفلك بس دلش كوچيك بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با يه بخشي از حرفات موافق بودم اينجا يكي بود ميگفت مادر همسرم توو ماشين جلو نشست من داشتم ميتركي ...

خب جلو وعقب ماشین چه فرقی میکنه آخه مهم دل شوهرته چه فایده بشینی جلو وتو دل شوهرت نباشی حالا اگه مادر خودشون بود این حرکت زن دادش وبی احترامی میگفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید با مادرشوهر گوه و افریطه یکجا زندگی کنی که اینجور شعار واسه همه ندی باید یک عجوزه به پستت میخورد که کاری کنه با لباس پاره جلومردم بچرخی و پسر بیشرفش پوااشو بده به ننش بعد زن و بچش لباس کهنه بپوشن تا بفهمی بعضیها چرا انقدر داغونن و ارزوی مرگ اینارو دارن

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
باید با مادرشوهر گوه و افریطه یکجا زندگی کنی که اینجور شعار واسه همه ندی باید یک عجوزه به پستت میخور ...

این از بی عرضگی مردته باور کن بعدم من طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکنم هیچوقتم نزاشتم تو زندگیم دخالت کنه خیلیم سعی کرد پشت سرم جلو همه خرابم کنه ولی نتونست اگه کارای که بامن کرد بت بگم دهنت وا میمونه ولی بازم معتقدم من ازش متنفرم باشم درست گلی نباید توقع داشته باشم پسرش ازش متنفر باشه

عزیزم حرفای شما درسته منم خیری از خانواده شوهر ندیدم ولی باز انقدا هم که خانوما تاپیک میزنن ناراحت نیستم ولی هستن ودیدم کسایی رو که عروس هیچ خوده پسر عارش میاد دیگه بگه این مادر یا پدر منه بسکه در حقشون ظلم شده

عزیزم حرفای شما درسته منم خیری از خانواده شوهر ندیدم ولی باز انقدا هم که خانوما تاپیک میزنن ناراحت ن ...

ولی همین گوشت تنش ازهمین مادر وپدره که عارش میاد ازشون دخالت خانواده شوهر تو زندگی بستگی به خود زن وشوهر شه که اجازه بدن کسی دخالت کنه یا نه اگه چندبار دخالت کردن و تو روشون ایستادن دیگه این کارو تکرار نمیکنن 

والا بعضی تاپیک ها رو میخونم همش حساسیت الکی مادر بیچاره رو گذاشتن زیر ذره بین هی عیب و ایراد میگیرن انگار خودشون فرشته و خوب مطلقن والا هیولا ساختن حالا خوبه مادرهای خودشون هم مادرشوهره بعد میگن مادر ما بهترین مادرشوهر دنیاست و...

ولی خوب اینجا یه میلیون فالور داره 

اکثرا مثل من مشکلی با مادرشوهر ندارن و رابطشون خوبه فقط تاپیک نمیزنن بگن بعضی ها میان تاپیک میزنن خدایی بعضیاشون هم خودشون بدجنسن

من خودم نظرسنجی راجب مادرشوهر گذاشتم ۵۲ نفر شرکت کردن ۳۶ نفر گزینه خوبه ازش راضیم رو انتخاب کردن

اینم تاپیک نظرسنجی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3132730/نظرسنجی-راجب-مادرشوهر?page=1

ولی همین گوشت تنش ازهمین مادر وپدره که عارش میاد ازشون دخالت خانواده شوهر تو زندگی بستگی به خود زن و ...

این بحث دخالت دقیق تو زندگی من بود نامزدی پدرشوهرم به ناخونای منم کار داشت الان جوری برخورد کردیم اصلا حتی کوچکترین سوالی نمیپرسن یا حق نظر ندارن ولی بحث گوشت و خون همیشه هست من حدودا پنج ماه پیش شوهرم انقدی از دست خانوادش ناراحت بود که گفت بمیرنن نمیرم زد یه جریانی پیش اومد پدرشوهر زخمی بود بستری شد باز گفت بابامه باید ببخشید تخم.م رو که کاشته رفت ومواظبت کرد😁😂

این بحث دخالت دقیق تو زندگی من بود نامزدی پدرشوهرم به ناخونای منم کار داشت الان جوری برخورد کردیم اص ...

آفرین دیدی خودت سیاست به خرج دادی اجازه ندادی تو زندگیت دخالت کننن ولی بازم ببین چقد بارداری و ایمان سخته اونم مادرای ما با کمترین امکانات مث الان نبود که دکتر خصوصی و ایمان در آب وبزرگ کردن وغذا دادن باور کن حقشون نیست که اینجور جوابشون وبدن

این بحث دخالت دقیق تو زندگی من بود نامزدی پدرشوهرم به ناخونای منم کار داشت الان جوری برخورد کردیم اص ...

افرین که مواظبت کرد فردا بچتون همین کارو براتون میکنه چون رفتار شما الگوشه

آفرین دیدی خودت سیاست به خرج دادی اجازه ندادی تو زندگیت دخالت کننن ولی بازم ببین چقد بارداری و ایمان ...

منم همیشه اینو به شوهرم میگم میگم مامانت مظلوم خیلی تو جوونیش خانواده شوهر بهش بد کردن بیچاره گناه داره واقعا قدیم خیلی سخت بوده