2777
2789
عنوان

ترشحات شدید دوران بارداری

133 بازدید | 17 پست

سلام،وقت بخیر

مامانا من هفته۲۳ هستم و خیلی ترشح دارم.حتی سرفه یا عطسه میکنم ترشح خارج میشه.دوهفته قبل دکتر بودم گفت مهم نیست ولی آزیترومایسین داد گفت در صورت بیشتر شدن بخور.خیلی هم بهداشت رو رعایت میکنم اما نمیدونم چرا اینطوریم.دکتر گفت توی آب و جوش شیرین بشین،اما میترسم بدتربشه🥺🥺

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من صبح ها ک از تخت بلند میشم ۱۰ قطره آب بیرنگ میریزه تو لباس زیرم البته شب شیاف میزارما پروژسترون

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش شیرین خیلی خوبه اگه ترشحاتتون رنگی نباشه خطری نداره

زرد مایل به سبز.خیلی نگرانم دکترمم شهر دیگه ای بخاطر کرونا مجبورم ماهی یکبار برم.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من صبح ها ک از تخت بلند میشم ۱۰ قطره آب بیرنگ میریزه تو لباس زیرم البته شب شیاف میزارما پروژسترون

خب اون بخاطر شیاف.منم اینطور بودم شیاف رو مقعدی استفاده کردم خیلی بهتر بود

زرد مایل به سبز.خیلی نگرانم دکترمم شهر دیگه ای بخاطر کرونا مجبورم ماهی یکبار برم.

هنوز سبز نشده. عفونت دارید مگه؟ همون جوش شیرین خیلی موثره. با یکبار هم خودتون اثرشو میبینید

خب اون بخاطر شیاف.منم اینطور بودم شیاف رو مقعدی استفاده کردم خیلی بهتر بود

اخه دکترم گفت واژینال بزارم آزیترومایسین خوبت میکنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
هنوز سبز نشده. عفونت دارید مگه؟ همون جوش شیرین خیلی موثره. با یکبار هم خودتون اثرشو میبینید

قبل بارداری داشتم.سری قبل دکتر گفت طبیعی.چقدر جوش شیرین با چقدر آب.چند دقیقه بشینم؟

اخه دکترم گفت واژینال بزارم آزیترومایسین خوبت میکنه

نحوه ی اثرگذاریش یکیه.من اول واژینال استفاده میکردم خیلی ترشح داشتم مقعدی استفاده کردم.بعد آمپول زدم یک مدت.الانم قرص دوفاستون نوشت که هنوز نگرفتم

قبل بارداری داشتم.سری قبل دکتر گفت طبیعی.چقدر جوش شیرین با چقدر آب.چند دقیقه بشینم؟

۲۰ الی نیم ساعت

منم داشتم. اوایل ازمایش دادم دکترم گفت نمیخوام بهت قرص بدم یه سرم داد با دوتا امپول که زد توش

از طرفی هم سینوسام عفونت داره. سفالکسین نوشت اونم باعث شد بهتر بشم

۲۰ الی نیم ساعت منم داشتم. اوایل ازمایش دادم دکترم گفت نمیخوام بهت قرص بدم یه سرم داد با دوتا امپول ...

پس منم قرصم رو بگیرم و یک مدت از جوش شیرین استفاده کنم

حتما ازترومايسين رو بخور و دورش كامل كن نگران نباش اكثرا طبيعيع زياد ميشه ترشحات

حتما میگیرم فردا.چون طول سرویکسمم کمه میترسم عفونت تحریکش کنه🥺

منم ترشحاتم زياد بود خيلي ازترومايسين داد همون تو خوردنشم ميفهمي كم شده ،چنده سرويكست؟سركلاژ نشدي؟

از هفته ۱۲ تا ۲۱ سونو انجام دادم،طولش۳۳ بوده و تغییری نکرد.دکتر گفت بالای ۳۰ سرکلاژ نمیخواد