2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 10 پست

امروز احساس تهوع داشتم ولی بالا نیاوردم و احساس تنفر از بو هم داشتم تخمدان سمت چپمم درد میکنه قبلا تو دوران تخمک گذاری اینجوری نمیشدم این اولین باره

بی بی چکم زدم هردوتا خطش ظاهر نشد فک کنم خراب بود😂 

بنظرتون باردارم؟؟؟؟؟دوماهه اقدامیم  دعا کنین باردار باشم

صلوات فرستادین لایک کنین منم بفرستم براتون😘❤🌹

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که باردار باشی یه بی بی چک دیگه بزن اون خراب بوده 

صبح میزنم حتما دعا کن 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

خرابی بی بی چک رو فاکتور بگیریم باید بگم وای چقد عجولی عزیزم

تو دوران تخمک گذاری که بی بی چک جواب درست نمیده

بزار دو سه روز از موعدت بگذره بعد بی بی چک بزن

انشالله که بارداری

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
خرابی بی بی چک رو فاکتور بگیریم باید بگم وای چقد عجولی عزیزم تو دوران تخمک گذاری که بی بی چک جواب د ...

پس میگن یک هفته بعد عادت قشنگ معلوم میکنه منم الازدم اینجوری شد😂

پس میگن یک هفته بعد عادت قشنگ معلوم میکنه منم الازدم اینجوری شد😂

آخرین پریودت کی بوده؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
آخرین پریودت کی بوده؟

۳۱ فروردین

۳۱ فروردین

عزیزم اونایی که تو سایت گفتن یه هفته بعد پریودی بی بی چک بزن

منظورشون این بوده که پریودشونو یه هفته عقب انداختن

مثلا شما که ۳۱ فروردین پریود شدی

تاریخ پریود بعدیت میشه ۳۱ اردیبهشت

اگر پریود نشدی یه هفته صبر کن و بعد بی بی،چک بزن

یعنی شما باید ۷ خرداد بی بی چک بزنی

عزیزم اونایی که تو سایت گفتن یه هفته بعد پریودی بی بی چک بزن منظورشون این بوده که پریودشونو یه هفته ...

اها اخه من الان از اسفند و فروردین ماه عقب میزدم سابقه هم نداشتهمیشه منظم بود عادتم🤦🏻‍♀️ نمیدونم چرا

اها اخه من الان از اسفند و فروردین ماه عقب میزدم سابقه هم نداشتهمیشه منظم بود عادتم🤦🏻‍♀️ نمیدونم چ ...

تا موعد پریودت صبر کن انشالله که بارداری

ولی اگه نبودی حتما به متخصص زنان مراجعه کن