2777
2789

هوف .خیلی خستم .از این مشکلات .تو این اوضاع هم مگ میشع درس خوند .😔...داداشم ۱۵ سالشع ..برامون رندگی نذاشته .ارامش نذاشته..همه مشکلات خونه شده خود بیشعورش .همه دعدغه ها و صحبت روزمرمون شده این ..چ کنم؟؟الانم یه دعوایی درس کرده ..کلی چیز پرت کرد روی مامانم .😔...خیلی دعوا رو کش ندادیم ..گفتم چیز بزرگی لز خونه رو نشکونه ..بعدش من ب مامانم گفتم باید تکلیف اینو روشن کنید.اومد از پشت بهم حمله کرد .و منو زد ‌‌.منم کلا ادم دعوایی نیستم ...نمیدونم چیزی میکشه یعنی؟؟😓...خیلی اعصابم خورده .دانشگاه هم چن روزه دگ باز میشه .با این دغدغه ها چطور درس بخونم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتتون چیه؟

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

دردش چیه؟

این برادرا هار شدن چرا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

واسه سنشه فک کنم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

این سن همینه

فکر میکنن به بلوغ رسیدن خیلی بزرگ و شاخ شدن

تا به نفر جلوشون درنیاد همینه 

پدرت باید باهاش برخورد کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

به خاطر سنشه

اکثر نوجوان ها این حالت ها رو دارن

تحمل کنید میگذره

باهاش دعوا نکنید محبت کنید 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡