2777
2789

حالا نون مغز نون خوب خیس بخوره کم کم بدین بهشون  تا بخوره مغز نون که خیس شده باشه چند ساعتی تو اب 

ولی پروتئین نیذزه کرمی ملخی چیزی پیدا کنین بدین بهش زود پروبال بگیره بره

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

کرم خاکی نباشه که تو چینه دان گیر میکنه و از غذا میفته و تورم پیدا میکنه و میمیره هاا مواطب باشی

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام چطوری خوبی چه حرفیه میدونی من خوشحال میشم و وظیفمه عزیزدلم💝😘

ممنون عزیزم 

از بس مهربونی 

فرق زیادی هست بین لطف و وظیفه 

شما لطف میکنی 

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
کرم خاکی نباشه که تو چینه دان گیر میکنه و از غذا میفته و تورم پیدا میکنه و میمیره هاا مواطب باشی

ممنونم 😍😍😍😍😍 من خیلی نگرانشم هیچی نخورد نون بدیم بهش؟باید خودمون بدیم؟عادتی میشع؟و اینکه پرواز یاد بگیره حتما باید مادرش باشه؟اسم این نژاد چیه؟ببخشید مزاحمتون میشم اینهمه سوال 😂😍❤

ممنون عزیزم  از بس مهربونی  فرق زیادی هست بین لطف و وظیفه  شما لطف میکنی

فداتشم ممنونم ازت😘😘💝

ممنونم 😍😍😍😍😍 من خیلی نگرانشم هیچی نخورد نون بدیم بهش؟باید خودمون بدیم؟عادتی میشع؟و اینکه پرواز ...

خواهش میکنم نژاد صحراییم میگن ولی وحشی میشناسنشون گنجشک وحشی

اره مغز نونو زیرشو بکن بالاشو بکن مغزشو بنداز تو کاسه اب خوب خیس بخوره بعد نوکش باز کن نون اندازه عدس کن بنداز دهنش ولی برای پروتئینش ی فکری برداریا وگرنه ضعیف میشه

اره خودتون بدین مثه مرغ خودش نمیخوره تو دهنش یاید بندازی اره یکم بزرگ بشه دیگه میفهمه همه چیو خودش بالاش کامل بشه میپره میره تو غریزش اینا هست نگران نباشین😘😘💝

مرسی خانم گل برام خیلی مهمه جوجه برات دعا میکنم

حالا ببخشید پرروییه شرمنده دعا برای من زیاد لازم نیستش اگه امکان داره واسه دوستم سمیرا و همسرش فاتحه بخونین اونا نیاز دارن بیشتر نسبت به من ممنونتون میشم سرمنده💝

فقط حواستون باشه لقمه درشت بندازی دهنش سریع خفه میشه حواست باشه اروم اروم باحوصله بریزی دهنش وایسی قورت بده بعد لقمه بعدی

حالا ببخشید پرروییه شرمنده دعا برای من زیاد لازم نیستش اگه امکان داره واسه دوستم سمیرا و همسرش فاتحه ...

نه گلم این چه حرفه همون موقع که بیوتو خوندم فاتحه خوندم خدا بیامرزشون❤

نه گلم این چه حرفه همون موقع که بیوتو خوندم فاتحه خوندم خدا بیامرزشون❤

خیلی لطف کردی بهم ممنونم ازتون مرسی💝💝

واای میترسم بمیره  پروتئینشو چیکار کنم ؟

حشره بدین بخوره یکم کثیف کاریه ولی چاره چیه

نمیتونین هم کسی سگ داره یا گربه داره بگین درحد چند دونه غذاشو بده بهدون درحد یه مشت بده بهتون 

پروتئین اینارو روپا میکنه بتونن پرواز کنن