2777
2789
ولی واقعا چرا نمیزارید امتحان کنه؟ خب کسی که از این امتحان رد بشه به درد زندگی نمیخوره ک. میخاید خود ...

من خودم بعد اون امتحانى كه ازش رد شد اونو بيخيالش شدم 

دوس پسر بعديم رو بعد كات امتحان كردم كه بهم ثابت شه واقعا بيشور بوده متوجه شدم خيلى بهتر از اونى بوده كه موقع دوستيمون بود 

حيف كه ديگه تموم شده بود ولى واقعا خوب بود من بخاطر نفر قبلى همه چيو خراب كرده بودم الانم دوساله واسه هميشه رفته 

شايد واسه كيس جديد يه امتحان گذاشتم خوش ميگذره😂

من خودم بعد اون امتحانى كه ازش رد شد اونو بيخيالش شدم  دوس پسر بعديم رو بعد كات امتحان كردم كه ...

واس خیلی از دخترا دیگه اینچیزا اولویت نیست متاسفانه.فقط یه کوچولو دلگرمشون میکنه.

بقیه شرایط پسره خوب بود خیانتش جهنم ازش میگذرن

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل خیالم راحت میشه و میشناسمش

دوستم، دوس پسر دخترخالشو امتحان کرد مصلن، پسره دخترخاله عه رو ول کرد اومد واسه دوستم😂 تازه تو روی همون دخترخاله عه هم وایساد گف من ت رو نمیخام اینو میخام😂 حالا این دوستمم بدبخ خودش طرف داشت😂 ی ماه پاپیچش شد پسره گوزو😂 

متأهل و متعهد❤️
واس خیلی از دخترا دیگه اینچیزا اولویت نیست متاسفانه.فقط یه کوچولو دلگرمشون میکنه. بقیه شرایط پسره خ ...

متاسفانه همينطوره كه شما ميگى

تو نى نى سايت واقعا متوجه شدم دخترا دنبال پول و مال طرفن نه خودش

واسه همين اون طرفم وقتى ميبينه اين رابطه عاشقانه نيس تا يكى كه از نظر روحى كنارش آرامش داره پيدا ميكنه ولشون ميكنه بعد ميان چس ناله ميكنن كه شوهرم خيانت كرد و رفت با يه عجوزه منه جوون و خوشگل رو ول كرد و فلان و بيسار

حتى تو روابط دوستيم اينجا همينه اوضاع🤦‍♀️

متاسفانه همينطوره كه شما ميگى تو نى نى سايت واقعا متوجه شدم دخترا دنبال پول و مال طرفن نه خودش واس ...

این امتحان کردن وقتی فایده داره که واقعا بر اساس نتیجه ای که میگیری اقدام کنی. مثلا طرف از امتحان رد شد دیگه واقعا موندن باهاش چه ارزشی داره؟ کسی که توی امتحان مجازی پا بده مطمعن باش ۱۰۰درصد تو کوچه خیابون یه دختری بیاد طرفش ۱۰۰ درصد بهت خیانتم میکنه.زندگی با همچین آدمی فکر نکنم عاقلانه باشه😕

.