2777
2789
عنوان

مشکلات مالی

259 بازدید | 20 پست

سلام

من و یه آقایی تقریبا مدت سه ساله در ارتباطیم و قصدمون ازدواجه.هر دو شاغلیم

مدتیه که دوستم اصرار داره بیاد خواستگاری و با خانوادم صحبت کنه.متاسفانه هیچ پس اندازی نداره .البته پس انداز داره ولی به این صورته که قرعه کشی های مختلف شرکت کرده و تا چند ماه دیگه به دستش میرسه.البته مبلغش هم در حد سی چهل میلیونه.این بین به خانوادش هم کمک مالی می کنی

من خودمم پس انداز دارم.با توجه به شرایط من با خواستگاری اومدنش مخالفت کردم ولی هر بار ناراحت میشه و به من میگه تو زیادی ناامیدی.برنامش اینه که وام ازدواج داریم و می تونیم از بانک های خصوصی هم وام بگیریم و میگه مشکلی برامون پیش نمیاد ولی من همش نگران اوضاع مالیش هستم.دوس دارم وقتی به خانوادم معرفی میشه بتونه وجهه خوبی داشته باشه.حداقل مقداری پس انداز برای کارهای اولیه داشته باشه.به نظرتون من زیاد سخت می گیرم یا دوستم خیلی ریلکسه؟😢

اره خیلی 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بیس تومن که باس ته جیبش باشه برا مخارج اولیه 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

تو سختگیری

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

الان وضعيت جوري شده ک نميتوني صب کني طرف خونه و ماشين و همه چي دااشته باشه بعد بياد

اين چيزي که تو گفتي ک خوبه واسه شروع ي زندگي معمولي

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

دوستت خیلی ریلکسه.عزیزم سی چهل تومن الان حتی خونه نمیتونی رهن کنی!!!بشخصه هرگز با کسی که اگر من کار نکنم اقتصادش لنگ بمونه و ازم انتظار کار کردن داشته باشه اصلا ازدواج نمیکنم..بحث یک روز و دو روز نیست.بااین اقا اگر ازدواجم کردی تا حداقل خونه نخریدی حداقل بچه دار نشو

خدا هست و خدا هست و خدا هست  
دوستت خیلی ریلکسه.عزیزم سی چهل تومن الان حتی خونه نمیتونی رهن کنی!!!بشخصه هرگز با کسی که اگر من کار ...

بیشتر روی وام حساب کرده و  اینکه دوتامون شاغلیم و می تونیم قسط بدیم.خودمم فکر می کنم خیلی ریلکسه😢