2821
2789

نه حالم بد میشه

خون لخته میشه و میمونه توش🥵🥵🥵

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرم همون پد راحتتر و بهداشتی تره.البته من استفاده نکردم ولی خب میتونم تصور کنم چه مشکلاتی میتونه داشته باشه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
چی هس اصن

عزیزم یه کاپ ازجنس پلاستسکه که داخل واژن قرارمیدن وهنگام پریودی خون تو اون جمع میشه ودرمیارن میشورن دوباره سرجاش قرارمیدن عوص نواربهداشتی استفاده میشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

آره من که راضی بودم، همیشه یه ذره لکه میداد اما نه اونقدر چشمگیر 

از همه بهتر دیگه موقع پریودی هر چی دلم میخواست می پوشیدم حتی بدون لباس زیر می خوابیدم

ببخشید حتی میشه توی اون دوران رابطه بدون دخول هم داشت

یه خورده شستنش رو اعصاب که اگه مقایسه کنی میبینی مزایاش بیشتره

من استفاده نکردم اما اونایی که استفاده کردن راضی بودن 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
آهان همون تامپون منظورتونه

نه بزن کاپ قاعدگی تو نت میاره برات 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
2823
2791
2779
2792