2777
2789
عنوان

خرج ماهیانه

162 بازدید | 11 پست

دخترا اونایی که مجردن و شاغل نیستن ..ماهیانه پدرتون چقد بهتون میده؟

(نیاین فاز نصیحت بردارین که ادم باید برای خودش منبع درآمد داشته باشه😐اینو همه میدونیم ،منظورم با کسائیه که دانشجوان یا به هر دلیلی شغل ندارن)

وقتي مجرد بودم ماهانه ٣٠٠.٤٠٠ ميگرفتم از بابام

من ٣.٤ سال پيش مجرد بودم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادم نیس چون خیلی وقته پول تو جیبی نگرفتم ولی خب هروقت لازم بود میگرفتم ولی دختر دایی داشتم سه سا ...

اره والا

من می شناسم یارو حقوقش ۳ تومنه پسر هست باباش ماهی ۵۰۰ ب بالا میده🤦‍♀️

نصف مردم دنیا شب که میشه فکر می کنن دلتنگن💔 

من اصلا یاد ندارم چیزی به عنوان ماهیانه بگیرم چیزی نیاز داشتم میگرفتن، یادم پول کرایه ماشین و یه خورده که بهم میدادن چیزی بخرم، انقدر قناعت میکردم یه مسیری پیاده میفرفتم که زیاد برای مایحتاج ام ازشون پول نگیرم، هنوزم همینم چون از رو انداختن بدم میاد

من اصلا یاد ندارم چیزی به عنوان ماهیانه بگیرم چیزی نیاز داشتم میگرفتن، یادم پول کرایه ماشین و یه خور ...

نگفتم که به زور بگیرین یا رو بندازین😅منظورم چیزی بود ک خودشون با رضایت براتون درنظر بگیرن برای خرجای شخصیتون

نگفتم که به زور بگیرین یا رو بندازین😅منظورم چیزی بود ک خودشون با رضایت براتون درنظر بگیرن برای خرجا ...

در کل پدر مادرهای زمانه ما تا جایی که میشد دوست داشتن خرج نداشته باشی 😂😂😂 حتی دفتر کتابت هم رضایت محسوب نمیشد😂😂😂😂(شوخی)تازه بابا من خوب بود بنده خدا،آخه خیلی ها رو تو نی نی سایت دیدم با پدر مادرشون سر پول تو جیبی مشکل دارن، فکر کردم جسارتا شما هم از اونایی 😊😊😊 به نظرم اگر تهران هستی حداقل باید ۴۰۰ بدن 

در کل پدر مادرهای زمانه ما تا جایی که میشد دوست داشتن خرج نداشته باشی 😂😂😂 حتی دفتر کتابت هم رضایت ...

نه مشهدم 

بهم ۵۰۰ میدن

۲۰۰ تومنشوقرعه کشی نوشتم ..اون ۳۰۰ تومن بقیش هم خیلییی کمه ..ولی اعتراضی نمیکنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز