بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یادم نیس چون خیلی وقته پول تو جیبی نگرفتم ولی خب هروقت لازم بود میگرفتم ولی دختر دایی داشتم سه سال پیش اینا600 ماهی میگرفت بعد من کار میکردم اونقدر نمیگرفتم شرایط هرکی متفاوته
من اصلا یاد ندارم چیزی به عنوان ماهیانه بگیرم چیزی نیاز داشتم میگرفتن، یادم پول کرایه ماشین و یه خورده که بهم میدادن چیزی بخرم، انقدر قناعت میکردم یه مسیری پیاده میفرفتم که زیاد برای مایحتاج ام ازشون پول نگیرم، هنوزم همینم چون از رو انداختن بدم میاد
نگفتم که به زور بگیرین یا رو بندازین😅منظورم چیزی بود ک خودشون با رضایت براتون درنظر بگیرن برای خرجا ...
در کل پدر مادرهای زمانه ما تا جایی که میشد دوست داشتن خرج نداشته باشی 😂😂😂 حتی دفتر کتابت هم رضایت محسوب نمیشد😂😂😂😂(شوخی)تازه بابا من خوب بود بنده خدا،آخه خیلی ها رو تو نی نی سایت دیدم با پدر مادرشون سر پول تو جیبی مشکل دارن، فکر کردم جسارتا شما هم از اونایی 😊😊😊 به نظرم اگر تهران هستی حداقل باید ۴۰۰ بدن