2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست؟!

152 بازدید | 18 پست

اول بگم که من به اینطور بودنم افتخار نمیکنم! اما یدفعه حدودا دو سه ساله و چند ماهه که تشدید هم شده اونم اینه که من به شدت و شدیدا از تمام مردهای روی زمین حتی خانواده و نزدیکام متنفرم! (فقط از پسر بچه ها مثلا تهش یازده ساله ها بیزار نیستم چون حس میکنم بچه هستن و بچه ها فرشتن)، طوریه که نمیتونم وجود هیچ مذکری رو تحمل کنم اصلا، حالم بد میشه از وجودشون حتی اگه ینفر پیشم قسم بخوره و بگه مثلا دوس پسرش یا شوهرش یا فلانی که میشناستش مثل بقیه نیست و آدمه و انسانه من باورم نمیشه به هیچ وجه... چون دیدم که کارایی میکنن و افکارشون چطوریه و کلا نمیتونم با وجودشون کنار بیام دست خودم نیست، ازینکه نمیتونم مثل بقیه عشق رو حس کنم اذیت میشم اما کم کم نسبت ب این موضوع هم سرد شدم و تصمیم گرفتم هیچوقت نه با کسی اشنا بشم و نه هیچوقت ازدواج کنمو بشم یه زن مستقل و تنها که به هیچکس نیاز نداره و میره دنبال ارزوهاش و کاملا جدیم تو این حرفم...

من میخوام بدونم کسی هست که مثل من باشه یا قبلا بوده باشه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردهای اطرافت چطورین؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
مردهای اطرافت چطورین؟

من کلا نمیتونم تو وجود هیچکدومشون خوبی ببینم چون راحب هررررکی که فقط یه لحظه فکر کردم شاید این ادم خوبیه چیزایی فهمیدم که کلا از هم پاشیدم، ولی اطرافیانشون که فکر میکنن اونا مردای خوبی هستن ازشون خبر ندارن. نمیدونم چرا من باید اینهمه شوک از تمام اطرافم راجب این موضوع بهم وارد میشد،هرروزم بدتر شد و بیشتر فهمیدم راجب همه ، مردای خانواده فامیل دوستا غریبه ها و و و ... هرکسی جای من بود همینطور میشد ، دوستای من خیلی رویایی و عاشقانه فکر میکنن ولی من خیلی زود با حقایق روبرو شدم و متاسفانه ب این درد ک میگن هرچی بیشتر بدونی بیشتر عذاب میکشی گرفتار شدم و یک ذره اعتماد تو قلبم نمونده

یا ایده ال گرایی!یا مردایی اطرافت دیدی که خوب نبودن یا نمیدونم بهرحال داری با یه چوب همه رو میزنی! ...

دوست ندارم تغییر کنم.. نمیتونم خودم رو به تغییر تو این موضوع راضی کنم، با مشاور هم حرف زدم من چیزیم نیست فقط بی اعتماد شدم بخاطر اتفاقاتی ک برای خودم و اطرافم افتاد و حق هم دارم

به نظروضعیت سالمی نمیاد ادم سالم افرادو با حنسیتشون نمیسنجه

من با جنسیت نمیسنجم من قبول دارم که خیلی زن ها بدتر هم هستند، با مشاور و روانشناس هم حرف زدم سالمم دوست عزیز

من با جنسیت نمیسنجم من قبول دارم که خیلی زن ها بدتر هم هستند، با مشاور و روانشناس هم حرف زدم سالمم د ...

درکت میکنم 

منم خودم یه خورده اینجوری شدم 

حالم از مردا بهم میخوره 

بس که کثافط کاریا ازشون دیدم 😒

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
درکت میکنم  منم خودم یه خورده اینجوری شدم  حالم از مردا بهم میخوره  بس که کثافط کا ...

ممنونم که نظر گذاشتی حس خوبی بود بین سرزنش هایی ک همیشه میشم فقط ب جرم اینکه اونا چیزایی ک من دیدم رو هیچوقت ندیدن و همین الان تو نظرات هم بهم گفتن مریضی و سالم نیستی و برو دکتر و.. :) در حالی ک من فقط پرسیدم کسی مثل من هست یا نه