2777
2789
سالاد سزار درست میکنم

به من یاد بده که درست کنم

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی مامان گناه داره تنهایی کار میکنه پاشو برو کمکش کن پاشو پاشو پاشو گناه داره

بابا حال ندارم بعدشم من الان میزنم همه چی و خراب میکنم

بچه ها خیلیاتون میدونید من مسیحی هستم ولی خواهشا سوالی درباره دینم داشتید درخواست دوستی بدید تو سایت جواب نمیدم چون بحً های دینی ممنوعه و ممکنه تعلیق بشم پس اگه سوال کردید جواب ندادم ناراحت نشید
من جات بودم رفته بودم تازه ناخنک هم زده بودم 😂 بخصوص ب سیب زمینی ها 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

بچه ها خیلیاتون میدونید من مسیحی هستم ولی خواهشا سوالی درباره دینم داشتید درخواست دوستی بدید تو سایت جواب نمیدم چون بحً های دینی ممنوعه و ممکنه تعلیق بشم پس اگه سوال کردید جواب ندادم ناراحت نشید
به من یاد بده که درست کنم

کاهو چینی و خرد میکنم میریزم توی ظرف مورد نظر

فیله ی مرغ و مزه دارم میکنم با سیر و نمک و فلفل و گریلش میکنم

نون تست و با روغن زیتون و پودر سیر یا سیر له شده که روش مایدم میزارم پنج دقیقه توی فر گریل و ترد میشه

برای سس هم یا خردل یا ماست و مایونز و سیر و اب لیمو و یه ذره سرکه قاطی میکنم و در آخر روی همه ی مواد پنیر پارمسان و برای تزئین هم گوجه گیلاسه یا معمولی خورد شده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
دستورشو میدی

برای اون دوستمون گذاشتم عزیزم از اونجا ببین

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
حالا چرا قیافت اونجوری شده دوس نداری؟

دوشبه سر هم مرغ داریم 😂

مهمون اومده انگار نه انگار کرونا هست 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
دوشبه سر هم مرغ داریم 😂 مهمون اومده انگار نه انگار کرونا هست 

کرونا دیگ اسمشم نمیاد انقد که عادی شده برا مردم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤