2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی و ببوسم 😲😲😲😲😲😲😲

مگ بچه نداری 😒

پ کی بود عکس بچش و گذاشته بود خیلی ناز بود

قرنطینه داغونم کرده 🤦🏻‍♀️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

هر شکلکی هر حرفی هر حالت صورتـی هر صوتی ، هر چـیزی در اینمـورد اصلا برامـ مهم نیسـت ... حتی ذره ای علاقـ ه ندارمـ کسی عاشقانه هام رو درک کنـ ه مخصوصا نامحرم ها√ 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
چقد اخه بانو؟ 😢🌹 بخدا تو این مدت چند بار میخواستم خودکشی کنم! ☹️🌹

دیوونه ای دیگه....چی بگم من😑

خدا چاره سازه...خودش کارا رو درست میکنه...نگران نباش

تعطیل🚫                                                                                 
عشق یعنی کله پاچه ۵ صبح  عشق یعنی هایدای پر از سس😂😂

فقط کله پاچه های مامان بزرگم جاتون خالی دیشب خوردیم 😋

مگ بچه نداری 😒 پ کی بود عکس بچش و گذاشته بود خیلی ناز بود قرنطینه داغونم کرده 🤦🏻‍♀️

دارم 😕پسر ندارم خدایی اون چشا مال بچه پسر بود گل سر به اون گندگی 😭😭😭😭😭

دختره اسمش تپش میباشد فرزندم 😅😅😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

دیوونه ای دیگه....چی بگم من😑 خدا چاره سازه...خودش کارا رو درست میکنه...نگران نباش

خدا؟ 😏🌹

شعره هس میگه... از خدا بپرسی ک تو اصلا هستی؟ گریه ات باعث تکرار سوالت باشد..... 

یه همچنین چیزی! ☹️🌹

شده وصف حال من! 😏🌹

جان را چه خوشی باشد، بی صحبت جانانه 😔💔
دارم 😕پسر ندارم خدایی اون چشا مال بچه پسر بود گل سر به اون گندگی 😭😭😭😭😭 دختره اسمش تپش میباشد ...

عه

یکی دیگه بود عکس پسرش و گذاشته بود من فک کردم دختره 

تورو با اون اشتباه گرفتم شرمنده 😂😂❤️❤️❤️❤️❤️

عه یکی دیگه بود عکس پسرش و گذاشته بود من فک کردم دختره  تورو با اون اشتباه گرفتم شرمنده 😂😂❤ ...

😂😂😂بدجور چیز برگر واجبی خوشگله😘😘😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خدا؟ 😏🌹 شعره هس میگه... از خدا بپرسی ک تو اصلا هستی؟ گریه ات باعث تکرار سوالت باشد.....  ...

روزی به این احوالت می خندی....شک نکن😊

تعطیل🚫                                                                                 

عشق یعنی کسیکه بخاطر تو ازهمه ی خواسته های خودش گذشته 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )