2777
2789
کیمیا تو‌هر حالتی اون فعل خوردن باید باشه نه ؟؟؟😂😂😂

تازه صفحه اول یه چیز دیگ گفتم خوب شد اون و نخوندی 😂😂😂😂😂 

گشنگی نکشیدی تا عاشقی یادت بره 😂❤️

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بانو! ☹️🌹🌹🌹 فقط در همین حد، مشکلم با خودم و خونوادمه! 😔🌹

غصه نخور ایشالا...درست میشه🌹

تعطیل🚫                                                                                 
تازه صفحه اول یه چیز دیگ گفتم خوب شد اون و نخوندی 😂😂😂😂😂  گشنگی نکشیدی تا عاشقی یادت بره  ...

لابد چیز برگر گفتی دیگه😂عشق دیگه ای جز چیز نداری تو 😘😄😄😄😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عـشق یعـنی اللّه ، عشـق یعنی همیشـ ه بودن ِ پر معجزه ی عزیز ـِت که توی تمام نفس های مـن چقدر تنگ من رو در آغوش کشیدی ، عشـق یعنی دیوانگی های من وقتی به تو فکر میکنم به اینکه چقدر دوستم داری عاشقمی ، و من برای تو مخاطب خاص ـَم √ 

شرمنده که عاشقی درست بلد نبودم و نیستم اما خداوند بی همتای من ، رفیق و انیس و دار و ندار من ، با تمام قلبم با روحم با جانم با تمام ذرات وجودم عاشقـت هستم ، تو عشق منی و این دنیا من رو از تو دور میکنـ ه ، کمکم کن تا نزدیک و نزدیکتر بشـم ، کمکم کن تا جوری عاشقت بشم که همین بودن ِ دنیایی من رو نتونه ازت جدا کنـ ه .... عشـق یعنی تو ، الله 💓

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
غصه نخور ایشالا...درست میشه🌹

ن اونا حاضرن کوتاه بیان،  ن من! ☹️🌹

اخه چقد از آرزوهام بگذرم؟ 😢🌹

اینبار نوبت اوناس ک کوتاه بیان خو! ☹️🌹

جان را چه خوشی باشد، بی صحبت جانانه 😔💔
لابد چیز برگر گفتی دیگه😂عشق دیگه ای جز چیز نداری تو 😘😄😄😄😅

بله و کله پاچه 😂😂😂❤️

فداتم پسرت و ببوس از طرف من 😍❤️

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

عشق یعنی لمس ترنم باران  عشق یعنی بوی نم باران  عشق یعنی لمس ابرهای اسمان  عشق یعن ...

عشق یعنی رونالدو

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
عشق یعنی لمس ترنم باران  عشق یعنی بوی نم باران  عشق یعنی لمس ابرهای اسمان  عشق یعن ...

عشق یعنی صد من از خود باختن
 در نهان با خویش آتش ساختن
عشق یعنی شعله های روح را 
از درون خود برون انداختن
از کوزه همان برون تراودکه دراوست
ن اونا حاضرن کوتاه بیان،  ن من! ☹️🌹 اخه چقد از آرزوهام بگذرم؟ 😢🌹 اینبار نوبت اوناس ک کوتاه ...

بخشش از کوچیکتراست🌹🌹

تعطیل🚫                                                                                 
بله و کله پاچه 😂😂😂❤️ فداتم پسرت و ببوس از طرف من 😍❤️

کی و ببوسم 😲😲😲😲😲😲😲

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......