2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔

829 بازدید | 80 پست

از زایمانم سه ماه میگذره. مادر شوهرم خونمونه .کارهای خودم و بچه انجام میدم. شب ها کلی ظرف و قابلمه میشورم.لباس های شوهرم خودم نی نی میشورم. سفره میزارم جمع میکنم .مادر شوهرم فقط آشپزی میکنه .یه وقتایی هم خودم .شوهرم بهم میگه تو هیچ کاری برای من نمیکنی هیج کاری نکردی برام .مگه چیکار میکنی 😔😔.

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

میرم کمکش کنم هم واقعا کار خاصی نیست. فکر میکنه هم مادرش کار میکنه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کاری باید بکنی براش دیگه؟!!

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
وا‌خونه شما چ‌غلطی میکنه خونه زندگی نداره مگ این‌چ وضعیتیه

تاجیک قبلیام هست .سه ماهه اینجاس. همش بینمون دعوا و فاصله انداخته .مثلا کمکه 

آشپزی کم کاری نیست بجای تشکرت ناراضی من چی میگ۶ ارزو داستم بت بچهدهتی پشت و هم گرفتاری فقط مادرشوهرم بیاد یه سری بزنه یک ساعت بچه ها رو بگیره

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اره اصلا کلا دعوا و فاصله میندازن 

خب ب شوهرت بگو‌نیاز ب کمک ندارم بگه بره دگ تا کی میخاد بمونه بچت سه ساله شد بره 😕سه ماهه کذشته دگ 

چرا اونجاس ؟؟؟بگو بره خونش بگو کارای خودم انجام میدم فقط  بدنامی برات داره  مادر شوهر من ک تا شوهرم میبینه زودی پا میشه لیوانها میشوره  یعنی من کار انجام میدم شوهرم نباشه تکون نمیخوره

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
مادرشوهرتون چرا اونجاست

مثلا اومده کمک قصد رفتن نداره خسته شدم .شوهرم هم که اینجور گفت دلم شکست. من تازه زایمان هم‌کرده بودم همه کاری کمکش میکردم .اگه دو نفر بودیم اینهمه کار نداشتم 

کمک نهایتا ده روز,دیگه سه ماه زحمته نه کمک,بهش غیرمستقیم بگو که خودم میتونم از پس خودم بربیام بهش نیاز نداری

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
چرا اونجاس ؟؟؟بگو بره خونش بگو کارای خودم انجام میدم فقط  بدنامی برات داره  مادر شوهر من ک ...

منم بیدار بودم تا هشت صبح میگه تو خوابیدی من همش بیدار بودم بالا سر بچه. لباس های شوهرم میزارم حموم تو ماشین بندازم. شوهرم تا لباس بیرون آورد صبر نداره میره میشوره هی هم میگه