2821
2789
عنوان

تشکیل قلب❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اصلا عجله نکن.وقت داری هنوز.دو هفته دیگه برو ببین چطوره؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خب همون موقع سقط کردی؟ چن هفته بودی؟ به من گف باید ساک به ۲۵ برسه 

نه عزیزم صبر کردم تا ۱۱ هفته،تو هفته ی ۱۱ سقط شد خودش

بارداری پوچ هم خیلی جای نگرانی نداره فقط

باید تقویت کنی خودت رو و ورزش زیاد

عسل و دارچین رو قاطی کن و روزی سه قاشق چایخوری بخوری خیلی عالیه برای فولیکول ها

اگه مشکل ایمنی البته نداشته باشین

البته ایشالله که برای شما قلبش تشکیل بشه ولی اگه نشد خودت رو ناراحت نکن،آماده شو برای بارداری بعدی،منم دوتا پوچ داشتم و خداروشکر الان باردارم 

دوستم من بعد از سقط اولم ۶ یا ۷ ماه جلوگیری کردم و بعدش دوباره بارداریم پوچ شد،ولی بعد از سقط دومی فقط یه پریودی صبر کردم و اقدام کردم و خداروشکر بارداری خوبی رو میگذرونم 

بعد از سقط زیاد نباید فاصله انداخت،تاسیس تکرار نشه،آزمایش هارو باید سریع انجام داد و اقدام کرد

ایشالله هر چی خیره پیش بیاد براتون

شما میدونی ضخامت رحمت چند بود که دکتر گفت پوچه؟؟؟ و اینکه چند هفته قلبش تشکیل شد؟؟؟

ضخامت رحم رو نمیدونم ولی حدود هفت هفته رفتم گفت پوچ هست یا مثلا برای قلب گفت قلبش باید تا حالا میزد ولی نمی زنه برو چایی زعفرون بخور بیفته گفتم هیچ وقت چنین کاری نمیکنم گفت خب یک هفته دیگه بیا سونو داخلی من یک ماه بعد رفتم سونو عادی...قلبش میزد

دوترم خیلی مشهور بود ولی اشتباه کرد 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

ضخامت رحم رو نمیدونم ولی حدود هفت هفته رفتم گفت پوچ هست یا مثلا برای قلب گفت قلبش باید تا حالا میزد ...

اگه بتونی بری جواب سونوت رو ببینی که یه اندازه توش هس اونو بگی بهم ممنونت میشم