2821
2789
عنوان

تشکیل قلب❤❤❤❤

269 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من چن بار سقط داشتم الان هشت هفتم که دیروز رفتم سونو گف شش هفته ای ساک و کیسه زرده رو دید اما جنین و قلب رو نه....

ضخامتش ۱۸ میلی متر بود گف تا ۲۵ میلی متر باید جنین باشه 

دل درد داشتم تا یه هفته پیش الان ندارم دیگه ولی سینه هام درد داره

استرس دارم نمیدونم چیکار کنم 

کسی بوده دل دردش قطع بشه؟؟؟؟؟

فقط صبر داشته باش.استرس برات سمه عزیزم.بسپار ب خدا

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
فقط صبر داشته باش.استرس برات سمه عزیزم.بسپار ب خدا

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی اگه هشت هفته بودی و گفته شش هفته ای و نشون نداده  بچه رو احتمال بارداری پوچ زیاده .منم دوتا بارداری پوچ داشتم همین مدلی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی اگه هشت هفته بودی و گفته شش هفته ای و نشون نداده  بچه رو احتمال با ...

منم بارداری قبلیم پوچ بود میدونم چجوریه ولی اینجور ک تحقیق کردم خیلیها بودن که شرایطشون مثه من بوده و دوهفته بعد رفتن سونو قلب تشکیل شده بوده

دکتر ها زودی میگن بارداری پوچ هست به منم گفتن پوچ هست سقط کن نکردم الان سه سالشه...دومی هم گفت قلبش نمی زنه بازم به حرفشان گوش ندادم خیلی زود بخاطر تصمیم دکتر ها سقط نکن من یه کلیپ دیدم که میگفت جنین های باهوش دیرتر قلبشان تشکیل میشه و اصلا اینطور نیست که تشکیل نشه اصلا ...فقط دیرتر هست خودت سقط نکن اگه پوچ باشه خودش سقط میشه

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

دکتر ها زودی میگن بارداری پوچ هست به منم گفتن پوچ هست سقط کن نکردم الان سه سالشه...دومی هم گفت قلبش ...

شما میدونی ضخامت رحمت چند بود که دکتر گفت پوچه؟؟؟

و اینکه چند هفته قلبش تشکیل شد؟؟؟

ینی بعدش قلبش تشکیل شد؟

اره جیگر نگران نباش اخه۶هفته اندازه هسته سیب هم نیس من ۸.۹هفته صبرکردم بزرگترک شدرفتم دیدم تشکیل شده.زنداییمم زود رفته بود هیچی ندیدن ۸هفته رفت دیدن تشکیل شده

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..
من دیگه دل درد ندارم  شما دل درد داشتی؟

اره بابا من یبار بارداری دوقلویی داشتم یکی هم ی دونه ایی توبارداری دوقلویی انقددلدرد داشتم سینه هام درد میکرد حالت تهوع بدی داشتم بی حالی کرختی بی حوصلگی دلدرد طبیعیه 

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..