2777
2789
عنوان

نگرانم 😔

136 بازدید | 12 پست

بچه ها خواهرم 13هفته بود که رفت سونو انومالی بهش گفتن ریسک سندروم داون است پشت گردن جنین 2,8بود جنین هم اصلا سرشو تکون نمیداد. ازمایش خون ازش گرفتن گفتن دوهفته دیگه جوابش میاد. حالا امروز جوابش قرار بود بیاد از صبح گوشی خواهرم خواموشه .خیلی نگرانم. کسی بوده که اینطوری باشه جواب ازمایشش خوب بیاد. 

کاش همه چی درست بشه

آزمایش اول خطا داره اره جاریم همین طور بود و الان بچش سالمه بغلش 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش اول خطا داره اره جاریم همین طور بود و الان بچش سالمه بغلش 

دعا کن خواهر منم بچش سالم باشه.. 4تا سونو رف همشون بهش گفتن که بچت سندرومیه. اخرش ازش ازمایش گرفتن دلم مثل سیر و سرکه میجوشه 

کاش همه چی درست بشه

من خالم تو بارداری تو سونو گفته بودن بچه ی پا از مچ نداره بعد رفت تهران گفتن کلا از لگن ب پایین ی پا ندا ه بنده خدا ۵ماه آخرو یچشمش خون بود ی چشمش اشک پشت اتاق زایمان ی لشگر از طرف خانواده خودمون و شوهرش پشت در گریه میکردن تا زایمان کنه  بعد فهمیدن که خطا بوده و بچه سالمه الان ۵سالسه ی دختر بور بانمک عین خارجیاست 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
دعا کن خواهر منم بچش سالم باشه.. 4تا سونو رف همشون بهش گفتن که بچت سندرومیه. اخرش ازش ازمایش گرفتن د ...

تو غربالگری فهمیدن؟ 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
ان شاءالله ک اشتباه شده🙏 ان شاءالله بیا بگو خوب بوده همه چی تا خوشحال بشیم

حتما..... به خدا این چند مدت مثل چند سال برامون گذشت. خدا کنه که جوابش خوب بیاد وگرنه خواهرم داغون میشه 

کاش همه چی درست بشه

غربالگری چندم ؟

سونو اولو هفته 9رفت .بعدش خوردیم به کورنا موند یه ماه بعدش اوایل هفته14رف که سه تا سونوگراف بهش گفتخ بودن برو سقط کن. چون عید بود و کرونا همه جا تعطیل رف بیمارستان ارتش سونو داد اونجا دقیق تر بهش گفتن که پشت گردن بچه 2,8و بچه به هیچ وجه سرشو تکون نمیده دست و پاش حرکت میکنه. اما سرش نه 

کاش همه چی درست بشه