2777
2789
عنوان

دختر شدن فرزند...

361 بازدید | 46 پست

سلام سلام خانمای گل .اول از همه بگم که میدونم واقعا دختر و پسر فرقی نداره و مهم اینه سالم و صالح باشن ولی خب واقعا خیلی دوست دارم فرزند اولم دختر باشه که مونسم باشه اگه خدا بخواد.و اینم بگم که اگه هم پسر بشه بازهم خداروشکر میکنم ‌.

میشه هررررر کاااااری بلدین واسه دختر شدن بگین بهم؟؟ یه ماه قبل اقدام تاثیری داره؟

و ان شاا... که خدا قسمت من و همه منتظرا کنه .الهی امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست دارم سه تا پسر داشته باشم.هر کی راهکاری داره بده

‌ماشا....ایشا....بده خدا من فعلا یکیشو میخام الان باردارم نمیدونم چیه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

خودتو با شوهرتو ببند به لبنیات .نز دیک روز تخمک گذاری هم نزدیکی نداشته باش

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

از ۳ماه باید رژیم بگیرید هم خودتون هم شوهرتون .رژیم دختر زایی تو نت هست سرچ کن رابطه سطحی باشه چطور بگم🥴خانم ا ر ض ا نشه و قبل تخمک گزاری اقدام داشته باشین

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت