2777
2789
عنوان

دختر شدن فرزند...

364 بازدید | 46 پست

سلام سلام خانمای گل .اول از همه بگم که میدونم واقعا دختر و پسر فرقی نداره و مهم اینه سالم و صالح باشن ولی خب واقعا خیلی دوست دارم فرزند اولم دختر باشه که مونسم باشه اگه خدا بخواد.و اینم بگم که اگه هم پسر بشه بازهم خداروشکر میکنم ‌.

میشه هررررر کاااااری بلدین واسه دختر شدن بگین بهم؟؟ یه ماه قبل اقدام تاثیری داره؟

و ان شاا... که خدا قسمت من و همه منتظرا کنه .الهی امین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوست دارم سه تا پسر داشته باشم.هر کی راهکاری داره بده

‌ماشا....ایشا....بده خدا من فعلا یکیشو میخام الان باردارم نمیدونم چیه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

خودتو با شوهرتو ببند به لبنیات .نز دیک روز تخمک گذاری هم نزدیکی نداشته باش

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

از ۳ماه باید رژیم بگیرید هم خودتون هم شوهرتون .رژیم دختر زایی تو نت هست سرچ کن رابطه سطحی باشه چطور بگم🥴خانم ا ر ض ا نشه و قبل تخمک گزاری اقدام داشته باشین

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت