2777
2789
عنوان

من و حسود خانم

259 بازدید | 12 پست

اخ بازم خواهر شوهر 

بینیمو چند سال پیش عمل کردم  تا مرض سکته پیش رفت از اون زمان تا حالا کلا باهام کل کل می‌کنه نمیدونم دیگه چیکارش کنم البته یه مدتی هست که کلا گذاشتمش کنار و حتی باهاش رفت و آمد هم نمیکنم یه جور دیگه شروع کرده . احساس میکنم یه جورایی داره شوهرمو ازم دور می‌کنه البته تلفن می‌کنه به شوهرم . خیلی خسته شدم ازش  . آخه ما هم سن هم هستیم . کمک کنید 

🙄 من مادر شوهرم اینجوره 

دلم میخواد طلاهام بذارم پروفایل بترکه😂😂😂

اما واتس منو مسدود کرده😂

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما شوهرتو به خودت نزدیک کن.اون با تلفن میتونه شما حضوری نمیتونی؟

میدونین من شوهرم خیلی به ظاهر اهمیت میده  منم یکی از دلایل همین بود . اما اون خواهرشه و فوق‌العاده زرنگ 

این کارها چیه  نهایت بچه بازی که چی مثلا؟ نکنید تورو خدا زشته بهتون میخندن

😐 واسه شوخی گفتم😒

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
بگو گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده

اخ میخواستم بگم که اگه گفته بودم به همین ماه عزیز قسم خودشو جر میداد یا منو میکشت آخه از اون پتیاره هاست اصلا فک نمیکنه چشماشو می‌بنده دهنشو باز می‌کنه 

اخ میخواستم بگم که اگه گفته بودم به همین ماه عزیز قسم خودشو جر میداد یا منو میکشت آخه از اون پتیاره ...

به نظر من باید جوابشو بدی این جور آدما اگه جلوشون جمع نشه پروتر میشن

دختر خواهرشوهرم 12سال ازم بزرگتره دقیقا مثل خواهرشوهرت از اوناست که فقط میخواد تیکه بندازه اوایل هرچی میگفت هیچی نمیگفتم فقط حرص میخوردم ولی الان یکی میگه دوتا میشنوه. یه بار جلو شوهرش بهش گفتم خفه شو😂😂😂دیگه فهمیده بی اعصابم سربسرم نمیذاره 

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده