2777
2789
عنوان

عکس رنگی

129 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

بنده حدود یک ساله اقدامم برای بارداری ولی نامرتب، دکترم گفت اگه تا سه چهار ماه دیگه نشدی بیا دوباره، من نمیتونم صبر کنم خودم برم هکس رنگی میگیرن؟ بدون اینکه دکتر بنویسه؟ 

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

نه نسخه میخوان اما میتونی بری یک دکتر عمومی برات بنیسه

یا یک نسخه از تو نت میدا کن عکسشو نشون بده بگو دکترم ایران نیست اینترنتی نوشته

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا مرگم دعا کنید

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم
از دکترت بخواه خب  من بعد ۴ ماه اقدام خودم‌اصرار کردم‌دکترم‌نوشت واسم

میگه سنت کمه نیازی نیس🤦‍♀️

شما رفتی درد داشت؟ 

اونا که می‌گیرن ولی دکتر من برام ننوشت گفت لازم نیست نمیدونم چرا

قبلا باردار شدی؟ 

من قبلا باردار شدم سقط شد فک کنم برا همین نمینویسه

من یه دوره عفونت شدید داشتم از اون میترسم باعث چسبندگی شده باشه، درمانش 6 ماه طول کشید🤦‍♀️

قبلا باردار شدی؟  من قبلا باردار شدم سقط شد فک کنم برا همین نمینویسه من یه دوره عفونت شدید دا ...

نه هنوز باردار نشدم. چن هفته پیش رفتم دکتر ابن سینا

۲۷ سالمه

می‌گفت سنی نداری و دلیلی نداره چسبندگی داشته باشی که بخوام بنویسم

خودم بدم نمیومد انجام بدم راحت شم

نه هنوز باردار نشدم. چن هفته پیش رفتم دکتر ابن سینا ۲۷ سالمه می‌گفت سنی نداری و دلیلی نداره چسبندگ ...

آره راست میگن اگه عفونتم نداشتی دلیلی برای چسبندگی داشتن نیس، انشالله خیلی زود باردار میشی❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز