2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هزینه کلاس ندارم ولی دارم توخونه مطالعه میکنم میشه به نظرتون؟؟

از صفر تا صدشو بخونید.اگه رشتتون حسابداری یا مدیریت یا بیمه و مالی اقتصاد بوده باشه فهمش براتون راحت تره.من خودم رشتم زیر شاخه مدیرت بوده ولی باز خیلی اصطلاحا رو یادم رفته بود.تا میتونید مطلب بخونید.فقط اینکه سهم بخرید و بفروشید و از این ور اون ور سیگنال بگیرید خدایی نکرده آخرش هیچیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دلم میسوزه کسایی ک با بی تجربه میرن توبورس وسرمایشون میره خصوصا اگه ندارباشن

عزیزه دلم لحنت بده مگه بچه بازیه؟ مطمئنا هر کی دلش برای سرمایه اش بیشتر میسوزه تا بقیه. 

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 
از صفر تا صدشو بخونید.اگه رشتتون حسابداری یا مدیریت یا بیمه و مالی اقتصاد بوده باشه فهمش براتون راحت ...

نه عزیزم رشتم علوم پزشکیه ولی از تاپیکای نی نی سایت و کانالای آموزشی و کتاب استفاده میکنم

نه عزیزم رشتم علوم پزشکیه ولی از تاپیکای نی نی سایت و کانالای آموزشی و کتاب استفاده میکنم

چی بگم گلم.فقط از سرمایه زیاد شروع نکن.کم کم خرید کن تا حد اقل شش ماه.الان بازار واقعا سخته چون نقدینگی وحشتناک رفته بالا.تحلیل گرا هم واقعا دیگه از روی اندیکاتورا نمیتونن خرید و فروش کنن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،