2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حس میکنم چیزی توشه موندم چکارکنم

تجربه ای ندارم و چیزی ندیدم فقط فقط شنیدم که اون قسمت که دعا ریختن ادرار کنی باطل میشه (دعا مربوط به هر کیه اون باید ادرار کنه)،بعدش بشوری 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اینو منم شنیدم یعنی ادرار خودم؟

اگه دعا رو به تو نوشتن اره ادرار خودت 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اصلا چی داره توش که باطل شه

چون با اجنه انجام میشه و اجنه از بوی سرکه بدشون میاد دعانویسام همیشه همین میگن یا آب روان بشوره ببره یا سرکه سفید که باطلش کنه در همین حد میدونم بالاخره یه چیزایی هست میگن

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
چه جالب،باشه

بازم میگم مطمئن نیستم 

سرکه هم شنیدم،یعنی هرسحری یه جن توشه؟

یه جن که توش نیست ولی به وسیله اونا انجام میشه مریضت میکنن باعث جنگ و دعوا و جدایی میشن رزق و روزیت میدزدن اجازه نمیدن خواستگار پاش بزاره تو خونت اونا بعدشون ماهیتشون با ما فرق داره به چیزایی دسترسی دارن که ما بخاطر جسممون نداریم میتونن کارایی انجام بدن که آدم معمولی نمیتونه وسوسه میکنن چون شیطانن در کل خیلی پیچیدس

ولی از یه چیزایی بیزارن مثل صوت اذان و قران بوی سیر و سرکه خروس و کبوتر سفید 

یه چیزایی هم جذبشون میکنه مثل گناه و نجاست و توهین به مقدسات

یه جن که توش نیست ولی به وسیله اونا انجام میشه مریضت میکنن باعث جنگ و دعوا و جدایی میشن رزق و روزیت ...

نجاست همون ادرار؟پس چرابرای باطل کردن ادرار میریزن

بعضیا میگن رفتم دعانویس یهو تو اب فلان چیز ظاهر شد اون ظاهر نکرده اجنه اوردن داستان حضرت سلیمان و بلقیس یادت باشه میگه جنه گفت در چشم بهم زدنی برات تخت میارم