2777
2789
عنوان

عنوان نداره

35 بازدید | 3 پست

بچه ها من یه چند ماهیه به شدت افسرده شدم و صبحا با اظطراب از. خواب بیدار. میشم همه علایم افسردگی رو دارم بی میلی بی انگیزه اظطراب تشویش و نگرانی احساس گناه احساس پوچی لذت نبردن از هیچی  بماند. که همه اینا تقصیر. شوهرمه و وقتی اون کنارم باشه بیشتر. عذاب میکشم بعضی وقتا میگم ازش جدا شم و دوباره خودسازی کنم اما بچه دارم و بچه وقتی دوتامون رو باهم میبینه خوشحالو ارومه اما من دارم عذاب میکشم اما به رویه خودم نمیارم و صبح بدون توجه به احساسم بلند میشم و کارامو انجام میدم و به خودم میگم من بچه کوچیک دارم باید پاشم اما از درون داغونم طوری که همسرم هم فهمیده فقط وقتی میخوابم ارومم اخرین بار. هم سر. یه دعوایه مسخره که همسرم راه انداخت و زنگ زد. مادرم و گفت دخترتون مریضه روانیه و هزارتا بد و بیراه به مادرم گفت و اون قضیه باعث شد من یه اشتباهی بکنم که فکر همون باعث شد. از نظر روحی بهم بریزم البته ما از. اول مشکلات زیاد. داشتیم و قضیه اش خیلی مفصله همش احساس میکنم مادر. بدی هستم دلم میخواد جدا شم تا راحت بشم اما به خاطر. بچه نمیشه تازه از. شیر. گرفتم افسردگی شدید. دارم موندم چه کار. کنم چه جوری به خودم کمک کنم  حالا که همسرم فهمیده من افسرده ام دیگه کارم نداره 

دوتایی برین مشاور خانواده تا مشکل بینتون حل کنه و همسرتون رفتارشون تغیر بدن اگه جواب نگرفتین بعد به جدایی فکر کنید جدایی قدم آخره... الانم تمام کار هاتون باهانگ شاد انجام بدین بیرون برین و. سعی کنید حالتون با هرچی ک میشه خوب کنید

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
دوتایی برین مشاور خانواده تا مشکل بینتون حل کنه و همسرتون رفتارشون تغیر بدن اگه جواب نگرفتین بعد به ...

خیلی مشاوره رفتیم خیلی هزینه کردیم حتی تحت مشاور. بودیم قرار. شد. یک ماه حرفهایه مشاور. رو انجام بدیم که جلسه بعد نتایج رو بگیم که همون موقع اتفاقاتی افتاد. که دیگه بالاتر. از استانه تحمل من بود. و دیگه داغون شدم البته قبلشم هم مشاورهایه مختلف رفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مشاوره رفتیم خیلی هزینه کردیم حتی تحت مشاور. بودیم قرار. شد. یک ماه حرفهایه مشاور. رو انجام بدی ...

نظر مشاور چیه؟؟؟ الان برین و بهش بگین نتیجه رو اون حتما یه راهکاری داره... و اینکه جدایی خیلی بهتره تا بچه ها توی یه فضای متشنج باشن 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...