2777
2789
عنوان

تنگی نفس چجوریه؟

105 بازدید | 10 پست

بچه ها تنگی نفس چجوریه؟تو اینترنت خوندم تعداد تنفس بالای ۲۵ تا در دقیقه رو میگن من تند تند نفس نمیکشم اما یه ذره احساس سنگینی رو قفسه سینم دارم ویکمم احساس درد و تک و توک سرفه چند وقته پیشم یه مهمون داشتیم بهش شک دارم که ناقل باشه اما جرئت ندارم برم دکتر

تنگی نفس شدی نداری..ملایمه..به این میگن سخت نفس کشیدن..جرئت نداری؟ چرا؟

میترسم نداشته باشم برم دکتر بگیرم خیلیا تایپیک زدن از مطب دکتر و اینا گرفتن یجورایی مطمئنم کروناست فقط جرئت روبه رو شدن باهاشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم نداشته باشم برم دکتر بگیرم خیلیا تایپیک زدن از مطب دکتر و اینا گرفتن یجورایی مطمئنم کروناست ف ...

من پونزده روز پیش یهویی چندتا علائم کرونا اومد سراغم فورا ب پزشک مراجعه کردم...کرونا بود...الانم خوب شدم..اصلا نترسیدم

تب لرز.نفس تنگی.سردرد.درد قفسه سینه و پشت.ضعف و بیحالی شدید

نه من اینارو ندارم دو هفته پیش مهمون داشتیم که وسط حرفاش گفت خواهرش مریض شده نگفت کروناست به محض رفتنش دهن من پر از زخم شد و همین طور خواهرام و تو این دو هفته علائم مثله سرفه خفیف و گلاب به روتون اسهال اونم خفیف اینارو داریم اینجا از دو نفر که گرفتن شنیدم گفتن دهنشونم زخم شده که شک کردم من ولی هنوز به خونواده چیزی نگفتم

نه من اینارو ندارم دو هفته پیش مهمون داشتیم که وسط حرفاش گفت خواهرش مریض شده نگفت کروناست به محض رفت ...

من دهن م چیزیش نشد..ببخشید ولی اسهالم نداشتم...ان شاءالله خبری نیست نگران نباش..مایعات بخصوص آب پرتقال طبیعی و سوپ زیاد بخور  آویشن و گل بابونه دم کن بخور   تو آویشن ت سه چهار قطره سرکه هم بریز

من دهن م چیزیش نشد..ببخشید ولی اسهالم نداشتم...ان شاءالله خبری نیست نگران نباش..مایعات بخصوص آب پرتق ...

ممنون عزیزم انشالله که چیزی نیست ولی اینجور که میبینم چیزی هم نباشه دیر یا زود همه گرفتارش میشیم