2777
2789
عنوان

لطفا بیایین

77 بازدید | 10 پست

خانوما دیشب تو تاپیک قبلم گفتم شماره تو گوشی شوهرم بوده الان زنگ زدم ج نداد بعد ی شماره دیگه زنگید گفت شما ب خانوم من زنگ زدید گفت اون شماره خانوممه گفتم اشتباه گرفتم چکار کنم الان یعنی شوهرم داره خیانت میکنه

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

شاید اونم اشتباه گرفته

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واااا خانما اینجا چقدر به شوهراشون مشکوکن

اخه تو واتساپ شناره خانپمه سیو شده بود عکس ی دختره همون ی. ونه خانوم تو مخاطبینش بود

انقد پیگیر نباش خودت نابود میشی

اخه خیلی مشکوکه رفتاراش اونروز گفتم گوشیتو خونه جا بزار ک برنامه شادو بزنم تو گوشیت سریع واتس رو پاک دیروز نصب کرد ئیشب دیدم ی مخاطب خانوم داره

اخه تو واتساپ شناره خانپمه سیو شده بود عکس ی دختره همون ی. ونه خانوم تو مخاطبینش بود

بود که بود دوست پسر سابقم دویستا دختر سیو بودن توگوشیش خب بود که بود اونی خیانت بکنه یه جوری دستش رو میشه اصلا تو فکرت نمیگنجه زندگیت با یه حرف زهر نکن دیدم که میگم

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
اخه خیلی مشکوکه رفتاراش اونروز گفتم گوشیتو خونه جا بزار ک برنامه شادو بزنم تو گوشیت سریع واتس رو پاک ...

ببین همین که میترسه توبفهمی خوبه

بزار همیشه ازت بترسه

روشو بازکنی علنا میاد میشینه خونه چت میکنه😥

بود که بود دوست پسر سابقم دویستا دختر سیو بودن توگوشیش خب بود که بود اونی خیانت بکنه یه جوری دستش رو ...

اصلا سابقه نداشته ک شماره ی زن غریبه تو گوشیش باشه گوشیشم دست من نمیده