سلام به همگی خانوما من میخام بیمه عمر کنم بین بیمه عمر پاسارگاد و ایران دو دل شدم که کدوم بهتره برامون ؟😭کسی بیمه عمر داره یا کسی را میشناسید که از این بیمه ها خدمات گرفته باشن
یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم ایران داریم هم پاسارگاد , الان هر دو تا مثل همن زیاد تفاوت خاصی نمیکنه اما بیمه ایرانمون چون 5 ساله اس خب اونموقع سود بیشتری میدادن بهتره اما الان هر دو رو بسنجی فک میکنم یکی ان
سلام دوستان، تمام شرکتهای بیمه مثل بیمه ایران، بیمه پارسیان، بیمه پاسارگاد، بیمه دانا، بیمه دی، بیمه رازی، بیمه سامان، بیمه سرمد، بیمه سینا، بیمه کارآفرین، بیمه کوثر، بیمه ما، بیمه معلم، بیمه ملت، بیمه میهن، بیمه نوین و ... زیر نظر بیمه مرکزی هستن و از نظر باز پرداخت تعهدات خیالتون جمع باشه میتونی بری تو سایت بیمه مرکزی و لیست شرکتهای بیمه که تحت نظارت بیمه مرکزی هستن رو ببینی، برای خرید بیمه هم فقط به اسم شرکت بیمه توجه نکن! شما باید به پوششهای بیمه ای، سود مشارکت اون شرکت، سوابق، سالهای فعالیت و میانگین سود پرداختی به بیمه عمر و خدمات جانبی بیمه های عمر اون شرکت دقت کنی. اگر هم هر شرکتی مشکلی براش پیش بیاد بازپرداخت تعهدات اون شرکت به عهده بیمه مرکزی ایران هست و اینجوری نیست که پول شما از بین بره.