2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی😥

163 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شنیدم واکسن ۱۸ ماهگی خیلی سخته آره ؟ سه شنبه باید ببرم واکسن بزنم اینقد استرس گرفتم تبخال زدم...اونم تو این اوضاع کرونا چیکار کنم حالا؟ تجربه هاتون بگید لطفا😪

مثل ۶ماهگیع

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من چند روز پیش زدم. مثل قبلیا بود دخترم قبلیاشم تب داشت چند روز. ماشینا بردم تو محوطه بهداشت به مرده گفتم اومد تو ماشین زد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
سخته چون چند تا واکسن باهمه پاهاشه کمپرکس حتما ردزی چند بار اوردی خونه به امید خدا استامینوفن بده حا ...

کمپرس سرد بهتره یا گرم؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

بابا چرا وحشت کردین

بخدا پسر من انگاری واسش نزده بودن

منم خودم شک داشتم که واسش زده باشن

عین خیالش نبود

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اونی که میزنن به پا درد نداشت اصلا؟ میتونست راه بره؟

ببین بستگی به طرف داره که خوب بزنه بعضیا واقعا دستشون سنگینه من رفتم پیش یکی که به خوب زدن معروفه. در حالت کلی یکی از پاهاش یکم درد داشت ولی نه مثل قبلیا. نترس هر چهاساعت قطرشا بده تا دوروز بعدش خوبه خوب میشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بابا چرا وحشت کردین بخدا پسر من انگاری واسش نزده بودن منم خودم شک داشتم که واسش زده باشن عین خیال ...

آخه از هرکی پرسیدم منو ترسوندن میگن ۱۸ ماهگی افتضاحه تا سه چهار روز بچه خیلی درد داره و همش گریه میکنه و نمیتونه راه بره

کمپرس سرد بهتره یا گرم؟

روز اول سرد بزار روز دوم گرم.البته من نذاشتم فکر نکنم زیاد تاثیر داشته باشه