2777
2789
انشالله... مطمئن باش خدا خیلی خوب کمکت میکنه... فقط... دفعه اول و دوم ک باهاش حرف زدی انتظار جواب ن ...

فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد  يه بار حرف ميزنه و بعد ميگه خي كشش نده

واسه همين فكر ميكنم يكم سخت تر باشه

ديش ديري ديرين ماشالله
فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد  يه بار حرف ميزنه و بع ...

ممکنه... ولی ممکنه!

همین موضوع نفرت انگیز ان

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد  يه بار حرف ميزنه و بع ...

ببخشید!

همین موضوع نفرت  انگیز انشالله باعث نزدیکی و صمیمیت بیشترتون میشه... فقط خیلی مواظب باش...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

مواظب باش خیی مراعات کن ک کار ب بحث و دلگیری و خدای نکرده دعوا نکشه...

مواظب باش خیی مراعات کن ک کار ب بحث و دلگیری و خدای نکرده دعوا نکشه...

سلام عزيزم

من اون شب باهاش حرف زدم اولش جبهه گرفت منم باهاش دعواكردم بعدش اروم شديم و حرف زديم و قبول كرد

ولي خدا ميدونه كه قراره ١٠٠درصد قبول كنه يا مثل سرياي قبل....درهرصورت من كاري ك از دستم برميومد رو انجام دادم 

بقيه ش به همت خودش بستگي داره

ديش ديري ديرين ماشالله