2777
2789
انشالله... مطمئن باش خدا خیلی خوب کمکت میکنه... فقط... دفعه اول و دوم ک باهاش حرف زدی انتظار جواب ن ...

فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد  يه بار حرف ميزنه و بعد ميگه خي كشش نده

واسه همين فكر ميكنم يكم سخت تر باشه

ديش ديري ديرين ماشالله
فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد  يه بار حرف ميزنه و بع ...

ممکنه... ولی ممکنه!

همین موضوع نفرت انگیز ان

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد  يه بار حرف ميزنه و بع ...

ببخشید!

همین موضوع نفرت  انگیز انشالله باعث نزدیکی و صمیمیت بیشترتون میشه... فقط خیلی مواظب باش...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

مواظب باش خیی مراعات کن ک کار ب بحث و دلگیری و خدای نکرده دعوا نکشه...

مواظب باش خیی مراعات کن ک کار ب بحث و دلگیری و خدای نکرده دعوا نکشه...

سلام عزيزم

من اون شب باهاش حرف زدم اولش جبهه گرفت منم باهاش دعواكردم بعدش اروم شديم و حرف زديم و قبول كرد

ولي خدا ميدونه كه قراره ١٠٠درصد قبول كنه يا مثل سرياي قبل....درهرصورت من كاري ك از دستم برميومد رو انجام دادم 

بقيه ش به همت خودش بستگي داره

ديش ديري ديرين ماشالله