درخشان۶۷ مدیر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 117 عنوان شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 199 پست بیاین درمورداخلاقای خوب وبدشوهرامون بگیم 1399/02/14 | 05:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زريناز عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3449 انشالله... مطمئن باش خدا خیلی خوب کمکت میکنه... فقط... دفعه اول و دوم ک باهاش حرف زدی انتظار جواب ن ... فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد يه بار حرف ميزنه و بعد ميگه خي كشش ندهواسه همين فكر ميكنم يكم سخت تر باشه ديش ديري ديرين ماشالله
sogol155 عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد يه بار حرف ميزنه و بع ... ممکنه... ولی ممکنه!همین موضوع نفرت انگیز ان من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
sogol155 عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد يه بار حرف ميزنه و بع ... ببخشید!همین موضوع نفرت انگیز انشالله باعث نزدیکی و صمیمیت بیشترتون میشه... فقط خیلی مواظب باش... من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
sogol155 عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 4286 فكرنميكنم حوصله ش بكشه اينهمه حرف بزنيم چون معمولا وقتي قضيه اي پيش مياد يه بار حرف ميزنه و بع ... مواظب باش خیی مراعات کن ک کار ب بحث و دلگیری و خدای نکرده دعوا نکشه... من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
زريناز عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3449 مواظب باش خیی مراعات کن ک کار ب بحث و دلگیری و خدای نکرده دعوا نکشه... سلام عزيزممن اون شب باهاش حرف زدم اولش جبهه گرفت منم باهاش دعواكردم بعدش اروم شديم و حرف زديم و قبول كردولي خدا ميدونه كه قراره ١٠٠درصد قبول كنه يا مثل سرياي قبل....درهرصورت من كاري ك از دستم برميومد رو انجام دادم بقيه ش به همت خودش بستگي داره ديش ديري ديرين ماشالله