2777
2789
عنوان

عاشقتم خدا❤❤

391 بازدید | 13 پست

🦋عـــاشــقـــتـم خــــدا🦋

خـــداجــــان!!!!❣

🕊اگر روزی صد بار برانـ😔ـی ام
    نــعش ڪشان
   شلان شلان
شڪسته شڪسته دل
باز هم به سراغت می آیم👌💓ت☝️ـو مسیر منی

جاده ایی ڪه دوتا نمی شود...👌

"★مــــن
بی تــــو
دمـــی
قـــرار
نتوانــم ڪرد ...
یڪ شڪر تو از هزار نتوانــم ڪرد...😘

التماس دعا🙏

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

🙏💜

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت چقدر خدا رو دوست داری  من خیلی بد و گناهکارم  پیش اش شرمنده ام خیلی زیاد  ...

عزیزم همین حسی که داری خودش ینی اینکه خدارو دوس داری من میگم از من گناهکار تر تو این دنیا وجود نداره منم پیشش شرمنده ام ولی خدا مهربون تر از این حرفاس خدا خیلی دوستت داره شک نکن

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
عزیزم همین حسی که داری خودش ینی اینکه خدارو دوس داری من میگم از من گناهکار تر تو این دنیا وجود نداره ...

ممنون 

دو ساعت پیش داشتم گریه میکردم 

چرا همه کس و همه چیز برام مهمه جز خدا 

از اینکه خیلی جاها باطن ام با ظاهر فرق میکنه از خودم متنفررررم 

از اینکه هر کاری میکنم واسه جلب توجه دیگران  و کلی وقت میزارم مثلا حرف بزنم با خواهرم  اما وقتی به خدا میرسه و میخوام نماز بخونم دو دقیقه هم وقت واسه کسی که عاشقمه نمیزارم ! نمیدونی چقدر زجر می کشم اما هیچ وقت آدم خوبی نمیشم 

چون الان بخوابم فردا همون آدم گناهکار بیشعوری که یهو عصبانی میشه میشم   

بارها این حال شدم و فرداش انگار نه انگار 

نمیدونی چقد از وجود سرتاپا گناهم زجر می کشم 

برام دعا کن دارم با اشک می نویسم 😔

ممنون  دو ساعت پیش داشتم گریه میکردم  چرا همه کس و همه چیز برام مهمه جز خدا  از ای ...

عزیزم هیچکس کامل نیست ما بنده ها واسه همه وقت داریم الا خدامون ولی خدا همیشه واسه ما وقت داره قربون بزرگیش بشم از خودش بخواه حال نماز خوندنو بهت بده همین که به فکرشی ینی خدا دوستت داره شک نکن منه حقیر واست دعا میکنم ان شالله عاقبت بخیر بشی عزیزم 

خداي که واس آدم هیچکاري نمیکنه چه فایده

خدا کار میکنه منتها ما قدرنشناسیم 

واس من که نبوده

لابد چیزی که میخواستی به صلاحت نبوده خدا همشو در نظر میگیره ولی ما بیمعرفتیم و میگیم خدا برام کاری نکرد