2821
2789

دانشجو اره 😐🖐

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم روانشناسی این موقع شب بیداره تازه بیدارم باشه میاد رایگان مشاوره میده؟

ما بیدارم🤨

روانشناسا ادمن 😄

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐
روانشناسی شما؟ رایگان مشاوره میدی؟

تاجایی که میدونم رشتم روانشناسیه

مشاوره که نه ولی کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم

تاجایی که میدونم رشتم روانشناسیه مشاوره که نه ولی کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم

خب دیگه آگه روانشناس مجرب باشی رایگان مشاوره نمیدی

کسی که ارشد یا دکتری داره و یه روانشناس حرفه ای هست هیچ موقع مجانی کار نمیکنه این جزو اصول کارشون هست 

خب دیگه آگه روانشناس مجرب باشی رایگان مشاوره نمیدی کسی که ارشد یا دکتری داره و یه روانشناس حرفه ای ...

شما روانشناسی؟

تاجایی که من درسشو خوندم  بهم یاد دادن هرجایی از دنیا بودی و دیدی کسی محتاج علمت بود کمکش کن بدون هیچ چشم داشتی 

دقت کن دوست عزیز 

من نگفتم مشاوره میدم 

گفتم اگه کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم 

شما روانشناسی؟ تاجایی که من درسشو خوندم  بهم یاد دادن هرجایی از دنیا بودی و دیدی کسی محتاج علم ...

شما احتمال زیاد لیسانس روانشناسی داری یا نهایت ارشد اونم از یه دانشگاه آزاد یا پیام نور 

من گفتم روانشناس حرفه ای 

شما قطعا نه پروانه داری نه شاغل هستی و برای همین الان بیداری و تو همچین سایتی هستی 

وگرنه اگر تو کلینیک یا بیمارستان کار میکردی این حرفا رو نمیزدی 

من روان پرستارم و تو بیمارستان با تعداد زیادی روانشناس و روانپزشك در ارتباط هستم 

شما احتمال زیاد لیسانس روانشناسی داری یا نهایت ارشد اونم از یه دانشگاه آزاد یا پیام نور  من گف ...

متاسفم که باید بگم دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد دانشگاه الزهرام 😂😂😂😂😂

بیدار بودن من و عضویتم تو این سایت دلیلای خیلی زیادی داری که اصلا به شما مربوط نیست 

شمایی که شااااااغلی توی بیمارستان چرا تاالان بیدار بودی 😂

حداقل من یه دلیل قانع کننده داشتم 

درس خوندن و کارکردن رو پروژم و گاهی سر زدن به سایت

لطفا دفعه ی بعد که خاستین جایی اظهار نظر کنید گند نزنین به رشته ی من و همکارام😂

ما قسم خوردیم هرجایی دیدیم بهمون احتیاج دارن هم نوعامون بدون هیچ چشم داشتی بهشون کمک کنیم😊

اینکه فاز شماچیه رو نمیدونم درست 😂

ولی من بازم چندبار بالا گفتم مشاوره نمیدم تا جایی که میتونم کمکشون میکنم

متاسفم که باید بگم دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد دانشگاه الزهرام 😂😂😂😂😂 بیدار بودن من و عضویتم ...

دانشگاه الزهرا درس میخونی و نمیدونی پرستارا شیفت شب دارن؟؟؟؟

مگه پزشکی که قسم بخوری؟؟

سندرم خود متخصص پنداری داری تو 😁😁

تو آگه درست رو درست خونده بودی قطعا پاچه کسی رو نمیگرفتی 

آنقدر عقده ای نبودی که هر چی کسی گفت چهار برابر براش جواب بنویسی، راحت از کنارش میگذشتی

تو و همکارااااات 

خودتو قاطی ادما حساب نکن

متاسفم که باید بگم دانشجوی سال اخر کارشناسی ارشد دانشگاه الزهرام 😂😂😂😂😂 بیدار بودن من و عضویتم ...

حالا خوبه که کسی ها آدم حسابت نکرد مشکلش رو بگه تا شما طبق قسمی که خوردی کمکش کنی 

لازم نیس من گند بزنم به شما و رشتت، خودت با رفتارت و طرز حرف زدنت ب اندازه کافی قهوه ای کردی 

جای دیگه خودت رو روانشناس معرفی نکن

دانشگاه الزهرا درس میخونی و نمیدونی پرستارا شیفت شب دارن؟؟؟؟ مگه پزشکی که قسم بخوری؟؟ سندرم خود مت ...

😂😂😂😂

خداروشکر من اینقد درگیرم که نخام پیگیرت باشم جوابتو بدم و بیام باز عین خودت عقده هامو بریزم تو سایت 

ولی 

تواروم باش عزیزم 

به شیفتت برس 

کسی که اول شروع کرد به پاچه گرفتن من نبودم 😂

لازم باشه مدرک رو میکنم از رشته ی تحصیلم و دانشگاهم 

تو خونسرد باش فقط😂

حیفه پرستار به این مودبی اینقد بد اخلاق باشه ها😂😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792