2821
2789
عنوان

لكه بينى،!

92 بازدید | 23 پست

سلام خانما من ديروز عكس بيبي چك گذاشتم ك كامل هاله پررنگ انداخته بود دوتا زدم همين بود فكر كردم مثبته  ك برم آز.ولى امروز ظهر يه مقدار درد زير شكم داشتم چندقطره خون صورتى و قهوه اى اومد

فكركردم حتما پريود شدم

ولى نوار گذاشتم تاهمين الان سفيد مونده بدون لك

دليلش چى ميتونه باشه؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو دکتر حتما.

من دوتا سقط داشتم همینجوری.دو سه روز قبل از خون ریزی کامل و سقط همینجور لکه بینی داشتم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ان شاءالله به سلامتی

احتمالا لک لانه گزینیه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بعضی اوقات  مخصوصا اوایل بارداری لکه بینی هست ،،،وقتی تا الان چیزی نبوده دیگه بهتره برید پیش پزشک وبراتون ازمایش بنویسن چون میگین هاله هم انداخته احتمال بارداریتون بیشتره 

ما ملت امام حسینیم💚💚
برو دکتر حتما. من دوتا سقط داشتم همینجوری.دو سه روز قبل از خون ریزی کامل و سقط همینجور لکه بینی داش ...

عزيزم من ٨ماه پيش سقط داشتم الان خيلى نگرانم..

تحمل درد سقط رو ندارم

عزيزم من ٨ماه پيش سقط داشتم الان خيلى نگرانم.. تحمل درد سقط رو ندارم

منم بهمن سقط داشتم و دوسال پیش

ذیگه رفتیم ازمایش شوهرم تحرک اسپرمش کمه.دکتر گفت واسه همینه

حالا نمیره پیگیری کنه

شما رفتی آزمایش؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بعضی اوقات  مخصوصا اوایل بارداری لکه بینی هست ،،،وقتی تا الان چیزی نبوده دیگه بهتره برید پیش پز ...

سردرگمم

اخه سقط هم داشتم...چندماه پيش

ولى واسه سقطم لكه بينى نبود سريع افتادم به خونريزى شديد

خون قرمز تيره

شیافت فرتیژست یا سیکلوژست  بخر شبی یکبار بزار 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
منم بهمن سقط داشتم و دوسال پیش ذیگه رفتیم ازمایش شوهرم تحرک اسپرمش کمه.دکتر گفت واسه همینه حالا نم ...

من ازمايش دادم سونو واژينال دادم گفته مشكلى ندارى رحمت اماده اس

بعد از سقطم دو بار رفتم سونو واژينال

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز