2777
2789
عنوان

سقط جنین

168 بازدید | 8 پست

سلام من شنیدم سقط جنین قبل ازسه ماه هیچ گناهی نداره چون بعد از سه ماه روح به جنین دمیده میشه پس چرا وقتی شرایط بچه دار شدن رونداریم نبایدسقط کنیم این چه قانونه مسخره ایه که قرص سایتوتک بایدغیر قانونی بشه ویک عده آدم سودجو به قیمت بالابفروشن اونم بازم معلوم نیست تاریخ داره یا نه

چه یه روز چه هزار سال 

قتل یه انسانه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا از همون زمان انعقاد نطفه سقط گناهه و قتل به حساب میاد 

و کسی هم که به سقط کمک کنه تو این قتل شریکه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بعدم کسی که شرایط بچه دار شدن نداره سفت و سخت جلوگیری کنه

موقع جیک جیک مستون، فکر زمستون هم باشن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم شما کجا شنیدی قبل سه ماهگی گناهی نداره

زمانی که تلوزیون ودولت میگفت بچه کمترزندگی بهترهمه آخوندا و مراجع اومدن گفتن بچه زیر سه ماه سقط کردن گناهی نداره فکر کنم 14الی15 سال پیش بود اونوقت الان نظرشون عوض شده

بعدم کسی که شرایط بچه دار شدن نداره سفت و سخت جلوگیری کنه موقع جیک جیک مستون، فکر زمستون هم باشن

من یه بچه کوچیک دارم که هنوز داره شیر خودمو میخوره بعدشم من مقصر نیستم شوهرم مقصره اونم جلوگیری کرد ولی حتی بعضی زنا از ترشح شوهرشون هم زود حامله میشن متاسفانه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز