2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راحل نداره من همه راهی رفتم  هروز بدتراز دیروز😂 یه پوست بشدن مستعداکنه وجوش وهزاران جای جوشـ ...

دقیقا قبلا میگفتم شاید مواد ارزون میزنم ولی الان همه رو مارک لافارر گرفتم به گفته یه دکتر ولی بازم همونه کافیه دوشب صورتمو نشسته با فومش بخوابم بازم جوش میزنم

راحل نداره من همه راهی رفتم  هروز بدتراز دیروز😂 یه پوست بشدن مستعداکنه وجوش وهزاران جای جوشـ ...

دقیقا😂😂من صورتم جوش میزد قبلا ولی اینجوری نبود ..کرم لوتوس پلاس رو خریدم ولش کردم صورتم ب طرز فجیعی خراب شد

دقیقا😂😂من صورتم جوش میزد قبلا ولی اینجوری نبود ..کرم لوتوس پلاس رو خریدم ولش کردم صورتم ب طرز فجیع ...

من دیگ افسرده شدم از دست این پوست 

خدا شاهده سه ساله همه دکتری رفتم تاالان ١١میلیون خرج کردم چیزی نصیبم نشده جز یه پوست بدترو زشترو پرجوش تر😔😔خستم دیگ حسرت میخورم میبینم همه دوستااقوم اشناهاپوستاشون صاف وخوشگله ومن اینجوری😔

دوستان بیشتر مشکلات پوستی از خرابی کبد پس بهتر سیستم داخلی هم چک کنیم.خوردن شربت سکنجبین به پاک سازی خون در نهایت داشتن یه پوست خوب کمک میکنه.

مردم علاج در وطن است...

آخی عزیزم.خودمم یکم جوش میزنم.برا استرس میتونه باشه.بهرحال خوردن سکنجبین که ضرر نداره امتحان کنید.عناب هم عالی هست.اینا که دارو نیستن که خوردنش عذاب آور باشه.

مردم علاج در وطن است...