صدفی۹۸۷ مدیر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 73 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 16 پست سلام من دختري ٣٢ ساله هستم هرچي ختم ميگيرم ازدواجم اوكي نميشه ديگه نااميد ميشم ديگه كم كم داره باورم ميشه بختي ندارم يا بستس بنظرتون دوستاي عزيزم چكاركنم احساس ميكنم همزاد دارم اخه تو خوابم ميبينم كسي و اما چهرش و نميبينم سركتاب بازكردم گفت همزادت نميزاره ازدواج كني قبلن باور نداشتم اما داره كم كم باورم ميشه اخه خيلي دعاكردم ختم ورداشتم چله گرفتم خيلي عجيبه هيچ اتفاقي نمي افته 1399/02/14 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhanneh عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 530 چرا عزيزم تو بيرون هستم اتفاقا، تعريف از خود نباشه قيافمم خوبه ب گفته ديگران جذب ميكنم ميگن ،اما واس ... به خاطر این پرسیدم چون مثلا این دختر خاله منکه میگه مورده خوبی برام پیدا نمیشه اصلا خیلی اهل حضور در جمع های مختلف نیست عزیزم انشاالله به زودی یه مورد خوبی براتون پیدا بشه و خوشبخت بشین
صدفی۹۸۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 73 به خاطر این پرسیدم چون مثلا این دختر خاله منکه میگه مورده خوبی برام پیدا نمیشه اصلا خیلی اهل حضور در ... ممنون عزيزم انشالله دخترخاله شماهم بزودي بخت خوبي نصيبشون شه