2777
2789
عنوان

بتا بارداری؟؟؟

323 بازدید | 53 پست

سلام دوستای گلم من ۴روز پیش که روز۲۷ دوره پریودیم بود ازمایش بتا دادم۶۰بود که گفتن باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار بشه که من گداشتم امروز که ۴میشه ودوتا ۴۸گذشته ازمایش دادم بتام۳۲۵.۹شده به نطرتون کم نیست خطرناک نیست خیلی نگرانم 

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

تروخدا بیاید از تجربیاتتون بگید وکمکم کنید خیلی نگرانمممم

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه من ۱۶ بود بعدش شد ۳۹ 

جدی میگی وای چقدر خوشحال شدم اخه برامن طبق همون که میگن ۴۸ساعت دوبرابر میشه دوبرابر شده ولی ترسیدم گفتم نکنه خارج از رحمی باشه

خیلی خیلی ممنونم خیلی اروم شدم پس نگران نباشم برای ۲۳نوبت سونو گرفتم به نطرتون دوباره ازمایشمو تکرار کنم؟؟؟

نه عزیز دل نگرون نباش...همه چی طبیعیه❤❤

عزیزم شما بارداری انشاالله که به سلامت زایمان کنی 😘😍