راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اتفاقا همه اش گول زدن چون کسی نمیدونه سهامش واسه کدوم شرکت و چه مقدار که بتونه درست تصمیم بگیره سما میتونی انتخاب کنی بهت واگذار بشه اما چون نمیدونی سهامت شامل چیه میتونن سهام های ارزونتر و به شما واگذار کنن و چون سهام رو دارن کم کم واگذار میکنن و یهو همه اش و بهت نمیدن فرصت بهتری هست که بخوان تو هر مرحله سهام های ارزونتر واگذار کنن از طرفی اگه به خودشون واگذار کنی بازم چون نمیدونی سهام کجا رو داری و ارزشش چطوره و تو بازار قیمتش چطور که بخوای سود و زیانش و دنبال کنی میتونن هر سال مثل این چند سال سی چهل تومن بهت بدن بگن این سودت بوده یا ندن بگن ضرر کردیم پس درکل دارن همه اش گول زدن
عده زیادی اصلا سوادی در زمینه بورس ندارند.از اون طرف سابقه دولت مشخصه و نمیشه اعتماد کرد.
میترسم مثل یارانه بنزین کلاه بزرگی سر ملت بره
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....