2777
2789
عنوان

تب

73 بازدید | 13 پست

سلام پسرم ۱۳ماهشه الان ۲روزه تب داره اما با استامینوفن و پروفن میاد پایین سر ۴ساعت بالا میره تا ۳۸.۵ بردمش دکتر گفت تا ۳روز دیگه خوب نشد بیارش برا آزمایش خیلی میترسم چکار کنم.سابقه تب نداره..۱ماه پیش اولیت دندونش و در آورد و اولین دتدونشه.ممکنه دندون داشته باشه؟

و اینکه ۳روز پیش واکسن ۱سالگیشو زدم با تاخیر ۱ماه بخاطر کرونا ممکنه علایم اون باشه؟

البته دکترش گفت نه.خواستم ببینم کسی تجربه این و داشته واسه دندون یا تب؟

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دارو که میخوره میارش بالا

ممکنه برای دندونش باشه.من هفته قبل پسرم سه روز کامل تب کردو ناگهان تبش قطع شد.موقعی ک تب داشت بردم دکتر تشخیص نداد و گفت سرماخوردگیه

ولی بیماری روزئولا بود.

شما هم سرچ کن.

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
ممکنه برای دندونش باشه.من هفته قبل پسرم سه روز کامل تب کردو ناگهان تبش قطع شد.موقعی ک تب داشت بردم د ...

وقتی دکتر تشخیص نمیده واقعا باید چی کار کرد؟ به خدا آدم سنگ بشه مادر نشه من بچه م به قول یه متخصص اطفال دیسترس تنفسی و آپنه داشت و تاکی پنه بود (یعنی وقفه تنفسی و با سرعت زیاد و تعداد زیاد نفس‌کشیدن ) و می‌گفت باید بستری بشه ولی تخت خالی نداشت nicu شون و همون لحظه دو تا مریض کرونایی آوردن

همون روز از نظر یه دکتر دیگه توی یه بیمارستان دیگه هیچ مشکلی نداشت و باید میرفت خونه منم دیدم توی اوضاع کرونا هر چی بچه م بیمارستان نباشه بهتره بردمش خونه ولی هنوز تمام تن و بدنم می‌لرزه همش دارم نفس هاشو چک میکنم

وقتی دکتر تشخیص نمیده واقعا باید چی کار کرد؟ به خدا آدم سنگ بشه مادر نشه من بچه م به قول یه متخصص اط ...

من خودم دیگه بیشتر سرچ میکنم.خیلی از تشخیص هاشونم اشتباهه.دوتا دکتر بردم بچه رو.

یکی از دکترهایی ک بردم فوق تخصص اطفال هست.ولی متاسفانه تشخیص اشتباه داد.استرس نداشته باش.قبل تولد بچه ام سونو نه ماهگی خودم قبل زایمان ادرار توی کلیه بچه رو نشون داد و دکتر گفت خطرناکه و استرس وحشتناکی رو بهم وارد کردن.

بعد تولدش روزای اول اگزالات دفع میکرد به خاطر کم آبی و شیر کم خوردن از شدت وحشت داشتم میمردم.وقتی سرچ کردم دیدم همه اش الکی بود

چرا چشماش پف کرده و وقتی هم پستونک میخوره یکم عوق میزنه..

عزیزم احتمالا روزئولا هست.اینترنت سرچ کن.درمان خاصی نداره.فقط تبش رو با استامینوفن کنترل کن