2777
2789
عنوان

اعتقاد به خدا

206 بازدید | 33 پست

خیلی به خدا اعتقاد دارین؟ چطور از وجودش مطمئن شدید؟ به این ک نماز و روزه باعث میشه آدم آرامش بگیره اعتقاد دارین و تجربش کردین؟ بگین لطفا

خدای من بهشتی دارد نزدیک، زیبا و بزرگ...🍃❤ و به گمانم دوزخی دارد دور، کوچک و بعید... و به دنبال دلیلیست که ببخشد مارا گاهی به بهانه یک دعا...🤲🌈 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسایی ک خیلی معتقدن بیاید بگید چطور از وجودش مطمئن شدید این ک باید نماز بخونید و به این وسیله آروم بشید

خدای من بهشتی دارد نزدیک، زیبا و بزرگ...🍃❤ و به گمانم دوزخی دارد دور، کوچک و بعید... و به دنبال دلیلیست که ببخشد مارا گاهی به بهانه یک دعا...🤲🌈 
اطمینان از وجودش مثل اطمینان به وجود هوا واسه نفس کشیدنه نباشه نیستی صد در صد ارتباط باهاش و نماز ...

خوب این اطمینان رو جطور به دست آوردی؟؟؟ نماز تا حالا بهت آرامش داده؟

من خدارو همیشه تو وجودم هس میکنم وقتهایی که توکل میکنم یا ارامش پیدا میکنم یا مشکلم معجزه آسا حل میشه بنا به بعضی دلایلی نمیتونم روزه بگیرم شدیدا نیاز به نماز خوندنو تو خودم حس میکردم به خاطر دوقلوهای ۱ سالم نتونستم کامل بخونم فقط نماز صبحمو میخونم... سوالی باشه در خدمتم 😏

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
چرا تا حدودی؟؟ 

چون هنوز اونقدر ایمانم بالا نیست که به مرحله یقین بی چون و چرا رسیده باشم 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی

من خدا رو تو لحظه لحظه زندگی میبینم 

خیلی دلایل برای اثباتش وجود داره عقل من وجود خدا رو بهم نشون داده 

معلومه باعث آرامش میشه اصلا کاری که از درست بودنش مطمئن هستی و برای خدا انجام بدی اگر دقت کنی بعدش حالت بهتره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خدارو همیشه تو وجودم هس میکنم وقتهایی که توکل میکنم یا ارامش پیدا میکنم یا مشکلم معجزه آسا حل میش ...

خیلی سوال دارم عزیزم اما مهم ترینش اینه ک تو ایمان داری ک نماز خوندن مشکلات فکری و اظطرابیه تورو کم میکنه و باعث آرامشت میشه؟؟ خدارو با تموم وجودت حس کردی ک هست و مراقبته؟ 

یقین بی چون و چرا که کمتر کسی رسیده پس نگین تا حدودی 

یعنی همه همون حدودن؟ کسی یقین کامل نداره؟