2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منطقی بخوایم نگاه کنیم، اشتباهه مگر اینکه استثنا باشه. 

همینطوریش هم مرد باید چند سال از زن بزرگتر باشه، چون زن زودتر به رشد عقلی میرسه. مرد باید بزرگتر باشه تا مثل هم باشن و تعادل داشته باشن. حالا این خانوم علاوه بر اینکه خودش بزرگتره ، یه تجربه زندگی مشترک هم قبلا داشته و آقا خیلی بیشتر از این خانوم عقبه! دوست داشتن به تنهایی کافی نیست. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

دایی منم همین مدلی بود ازدواجش.ولی چون زنه بزرگتر بود همش مثله بزرگتری با دایی من رفتار میکرد.انگاری داشت بزرگش میکرد.اخرش داییم معتاد شد از بس بهش مقله مادری گیر میداد.بد نباشه این ازدواج ها خوب هم نی.الکی نگفتن زن باید کوچیک تر باشه

خداوند نه به قدر رویا،بلکه ب اندازه ی ایمان و اطمینان توست ک میبخشد..

اوه...خانوم چطور میتونه تو این سن با یه دهه هفتادی کنار بیاد

به معنای حقیقی کلمه بچه گیر آورد مخشو زد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

مادر دوستم تو ازدواج دومش با یه مرد 15 سال کوچیکتر و مجرد ازدواج کرده دقیقا از عرش به فرش رسیده ، همه چیزشو از دست داده ، موقعیت اجتماعی بسیار عالی داشته و وضع مالی خوب الان زاغه نشینه،  مادره الان 50 سالشه ببینی انگار 70 سالشه راه هم نمیتونه دیگه بره، مرده هم دنبال دوست دختر بازی!!!!  خیلی هم همو میخواستن

منم پنج سال بزرگترم عروس کوچکمون شش سال ما که مشکلی نداریم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام