2777
2789

اره🤨

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تقریبا بیشتر تاپیک هات خوندم دیدم چقدر زندگیمون مثل هم هستش من متولد ۷۷ هستم و با پسری هستم که متولد ۷۶ و راننده تریلی هستش و تریلی داره دوست پسرم منم خیلی بددهنه و وقتی اسکرین شات های شوهرت خوندم انگار دوست پسر من این پیام ها را داده بود دقیقا روحیات دوست پسر من مثل شوهرته اونم بددهن و عصبی هست و نمیزاره تنها جایی برم اونم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد برام میگیره اما پول بهم نمیده اونم گاهی اوقات دست روم بلند میکنه خیلی فحش میده بهم 

عزیزم تقریبا بیشتر تاپیک هات خوندم دیدم چقدر زندگیمون مثل هم هستش من متولد ۷۷ هستم و با پسری هستم که ...

سلام عزیزم...چ بد الان باهاش دوستی؟؟؟یا شوهرته

نه عزیزم هنوز دوستیم ولی واقعا برام جالب بود خیلی اخلاق هاشون شبیه به هم هست فک کنم همه راننده تریلی ...

خداروشکر ک هنوز دوستی راهتو سوا کن...هنوز زنش نشدی میزنتت وای بحالی ک زنش بشی...اره بیشتر راننده ها همینن

خداروشکر ک هنوز دوستی راهتو سوا کن...هنوز زنش نشدی میزنتت وای بحالی ک زنش بشی...اره بیشتر راننده ها ...

ولی الان اخلاقش خیلی خوب شده چون ۸ ماه ازش جدا شدم الان خیلی خوب شده ولی خوب هم من میدونم هم شما ک آدما هیچ وقت تغییر نمیکنن حالا شما چیکار میکنید ؟ اخلاق شوهرتون بهتر شده؟