2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

3011 بازدید | 31 پست

دوستان عزیزم شاید خیلی تاپیک این موصوع زدم ولی واقعا احتیاج به کمک دارم از استرس دارم میمیرم دکترم گفته طبیعی منم خیلی میترسم،چهل هفته ام،میشه برم بیمارستان خصوصی بگم به اختیار خودم میخام سز بشم با دکتر شیفت،اصلا دکتر خودم نباشه،اینجور قبول میکنن؟هزینش چقد میشه؟اگ کسی میدونه بگه خیلی واسم مهمه شب و روز ندارم از استرس،من از معاینع میترسم چه برسه به طبیعی،میدونم میمیرم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری خصوصی دکتر خودتم میکنه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
دوبار بهش گفتم قبول نمیکنه میگه لگنت خوبه برا طبیعی،

بگو میخام برم خصوصی لابد فکر میکنه تودولتی میخایی قبول نمیکنه

دکتر منم قبول نمیکرد گفتم برم خصوصی چی باکله نامه نوشت

خدایا شکرت 🙃
خب چرا اینقد دیر بفکر افتادی 

آخه فک میکردم آمادگی طبیعی دارم اونروز دکترم معاینه کرد اصلا نت نتونستم دستش چنگ انداختم خیلی از خودم بدم اومد،ولی دست خودم نیس خیلی واسم سخته نمیتونم تصور کنم

دوبار بهش گفتم قبول نمیکنه میگه لگنت خوبه برا طبیعی،

همون اول باید دکترتو عوض میکردی الانم دیر نشده برو پیش ی دکتر ک سزارین میکنه و وقت بگیر البته اگه تا اون موقع زایمان نکنی 

آخه فک میکردم آمادگی طبیعی دارم اونروز دکترم معاینه کرد اصلا نت نتونستم دستش چنگ انداختم خیلی از خود ...

منم مثل شما بودم اما از روز اول حاملگیم در به در دنبال دکتر بودم