2777
2789

عالیه اولش خیلی باید خرج کنی اما پول توشه 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه اولش خیلی باید خرج کنی اما پول توشه 

سلام عزیزم خوبی

تا الان خ خرج کردم برای دو مدرک ک گرفتم ولی مدرک شنیون و میکاپ خ هزینش زیاده هزنیشو حالا هر طوری شده حور میکتم میترسم عاقبت نداشته باشه

سلام عزیزم خوبی تا الان خ خرج کردم برای دو مدرک ک گرفتم ولی مدرک شنیون و میکاپ خ هزینش زیاده هزنیشو ...

بنظرم مدرک یکیشو بگیر و توش حرفه ای شو اون موقع برو و توی سالنای بزرگ شروع بکار کن اینجوری شاید یه درصدی ب کسی ک ارایشگاه رو زده میدی و کارت بیشتر مثلا اگه شینیون کار کنی درامدش عالیه و میتونی به دو یا سه تا از سالن ها شمارتو بدی ک برای شینیون از شما بخوان 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اره درامدش عالیه

خ توی شهر ما ارایشگری زنونه هست همشونم هیچی بلد نیستن فقط ادعا

چون خ از بچگی سختی کشیدم تصمیم گرفتم برم توی اینکار چون خ جاها برای پول موندم الان ۱۹ سالمه دو ساله ازدواج کردم واقعا درسم عالی بود خ برای درسم زحمت کشیدم ولی نتیجه نگرفتم

بنظرم مدرک یکیشو بگیر و توش حرفه ای شو اون موقع برو و توی سالنای بزرگ شروع بکار کن اینجوری شاید یه د ...

اره اینم خ فکره خوبیه خ بهش فکر کردم حالا تصمیم گرفتم یه میکاپ کار حرفه ای شم

اره اینم خ فکره خوبیه خ بهش فکر کردم حالا تصمیم گرفتم یه میکاپ کار حرفه ای شم

انشالله موفق بشی منم خیلی علاقه دارم اما شوهرم زیاد خوشش نمیاد حرفی نداره اما میگه من خوشم نمیاد تو اگه خیلی علاقه داری یاد بگیر اما دلم راصی نمیشه

انشالله موفق بشی منم خیلی علاقه دارم اما شوهرم زیاد خوشش نمیاد حرفی نداره اما میگه من خوشم نمیاد تو ...

خب بیکار نمون توی خونه چون الان ی طوریه ادم از بیکاری دیوونه میشه ی کار دیگه بکن ک هم خودت هم شوهرت دوسدارین

خب بیکار نمون توی خونه چون الان ی طوریه ادم از بیکاری دیوونه میشه ی کار دیگه بکن ک هم خودت هم شوهرت ...

اره حتما یکاری میکنم 

خ توی شهر ما ارایشگری زنونه هست همشونم هیچی بلد نیستن فقط ادعا چون خ از بچگی سختی کشیدم تصمیم گرفتم ...

برو پیش یه ادم خوب یاد بگیر و حرفه ای یاد بگیر   تا وقتی ارایشگاه باز کردی کارت تک باشه یه مدتم پیش یکی کار کن تا دستت راه بیوفته اینم بگم اولش هزینش زیاده تا یاد بگیری ولی اگه میخوای کارت خوب پیش بره کامل یاد بگیر