2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 388 پست
قربونت بشم  گلم اله هستم من همش میام سر میزنم ببینم هستین یانه عه چه خوب

خدانکنه عزیزم.....آره گفتم ی گل ب گلا اضافه شه😍

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پروانه هستم ۲۸ساله ازخوزستان و با افتخار اصالتم وتبارم بختیاری هست بسیار خوشبختم❤😊

عزیز دلم....خوزستان الان باید خیلی گرم باشه آره؟😊

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
عزیز دلم....خوزستان الان باید خیلی گرم باشه آره؟😊

گرم هست اره ابجی

ایهمه منتظربودیم گرم بشه خوزستان که کرونا بره

گرم شد و خیلییی بدترشد اوضاع درخوزستان

بدم میاد ازگرما😁

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
پروانه هستم ۲۸ساله ازخوزستان و با افتخار اصالتم وتبارم بختیاری هست بسیار خوشبختم❤😊

دیدی انجمن علمای حوزه علمیه نینیسایت چ قشنگ مارو بهم دیگه رسوند؟😁

دیدی انجمن علمای حوزه علمیه نینیسایت چ قشنگ مارو بهم دیگه رسوند؟😁

اره دقیقا😁

🤭❤

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
گرم هست اره ابجی ایهمه منتظربودیم گرم بشه خوزستان که کرونا بره گرم شد و خیلییی بدترشد اوضاع درخوزس ...

منم تو گرما حالم بد میشه مشهدهم خیلی گرمه

منم تو گرما حالم بد میشه مشهدهم خیلی گرمه

مشهد که خنک بود همیشه🤔

وای یه عیدی اومدم طوفان منو برد خخخخخ

یادش خوش❤😊

سلاممممم عزیزممم خوبی خوشی خوش اومدی گلم.  من ایناز هستم ۱۹ سالم مجرد😄😍

خوشبختم عزیزدلم

موفق باشی و سربلند🤗❤

مشهد که خنک بود همیشه🤔 وای یه عیدی اومدم طوفان منو برد خخخخخ یادش خوش❤😊

ای بابا نمیدونم والا ی روز گرمه له له میزنی ی روز سرده بخاری روشن میکنی کلا موندیم همه

انشالا بازم قسمت شه زیارت😍

دوستای گلم من میرم باز میام

پروانه جون آیناز عزیزم فعلا بابای😘