2777
2789
عزیزم چرا گریه الان خیلی زود ولی خطش تا جایی ک من دیدم صورتی صورتی مثبت 😍

امید بخدااا کاش خدا به همه منتظرا نی نی بده اخه برا خدا کاری داره مگه🥺

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
اینقد زدم و خورده تو ذوقم دیگه ذوقی ندارم فقط استرس دارم بزنم و منفی شه الان 7 ماهه اقدامم لک دیدم ا ...

پاشو همین الان برن بیا خبرمون کن ایشالله که خوش خبر میای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید بخدااا کاش خدا به همه منتظرا نی نی بده اخه برا خدا کاری داره مگه🥺

هر وقت صلاح باشه میده من یبار بزور ازش گرفتم 😔 دیگه نمیخوام بزور ازش بگیرم هیچی 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان بارداری؟

نه عزیزم امضام بخونی متوجه میشی 😔

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

س روز تا پری؟توکلت ب خدا باشه حتمن مثبته.چن وقته اقدامی؟

اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامم‌اما قبلا وقتی بی بی میزدم‌تا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بندازه ولی الان میندازه 

اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامم‌اما قبلا وقتی بی بی میزدم‌تا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بن ...

خب سه روز مونده مثبت 

بزار سه روز دیگه بزن پررنگ تر میشه 

اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامم‌اما قبلا وقتی بی بی میزدم‌تا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بن ...

انشالله این ماه اولین و آخرین ماه اقدامت باشع.خدا خیلی بزرگه

وای بی بی منم اینجورشدبعدچن ساعت هاله انداخت دومیکه زدم سریع هاله انداخت بعدسفیدشد

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
پاشو همین الان برن بیا خبرمون کن ایشالله که خوش خبر میای

حتما میذرام خبرتون میکنم عزیزم برام دعا کنید 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله این ماه اولین و آخرین ماه اقدامت باشع.خدا خیلی بزرگه

امیدم‌فقط به خداس که نه به من بلکه به همه کسایی که میخوان بده خدا خودش کمک همه باشه