zhiiillllaaa مدیر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 68 پست بچه ها نظرتون چیه؟ قبل موعدمه هنوز خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍 1399/02/13 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 عزیزم چرا گریه الان خیلی زود ولی خطش تا جایی ک من دیدم صورتی صورتی مثبت 😍 امید بخدااا کاش خدا به همه منتظرا نی نی بده اخه برا خدا کاری داره مگه🥺 خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 اینقد زدم و خورده تو ذوقم دیگه ذوقی ندارم فقط استرس دارم بزنم و منفی شه الان 7 ماهه اقدامم لک دیدم ا ... پاشو همین الان برن بیا خبرمون کن ایشالله که خوش خبر میای خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 امید بخدااا کاش خدا به همه منتظرا نی نی بده اخه برا خدا کاری داره مگه🥺 هر وقت صلاح باشه میده من یبار بزور ازش گرفتم 😔 دیگه نمیخوام بزور ازش بگیرم هیچی 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 هر وقت صلاح باشه میده من یبار بزور ازش گرفتم 😔 دیگه نمیخوام بزور ازش بگیرم هیچی الان بارداری؟ خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
eliiin99 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 7605 وای مگه حالا این ۳ روز میگذره؟؟؟اندازه ۱۰ سال طول میکشه 😰😰😰ولی بازم امیدوارم 😍 س روز تا پری؟توکلت ب خدا باشه حتمن مثبته.چن وقته اقدامی؟
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 الان بارداری؟ نه عزیزم امضام بخونی متوجه میشی 😔 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
فافاجان عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 652 نه عزیزم امضام بخونی متوجه میشی 😔 عزیزم بخداتوکل کن ایشالامیشی گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 س روز تا پری؟توکلت ب خدا باشه حتمن مثبته.چن وقته اقدامی؟ اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامماما قبلا وقتی بی بی میزدمتا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بندازه ولی الان میندازه خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 نه عزیزم امضام بخونی متوجه میشی 😔 عزیزم ایشالله که به زودی باردار میشی ویه مامان خوشگل😍😍😍😍😍😍😍🥰 خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامماما قبلا وقتی بی بی میزدمتا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بن ... خب سه روز مونده مثبت بزار سه روز دیگه بزن پررنگ تر میشه 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
eliiin99 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 7605 اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامماما قبلا وقتی بی بی میزدمتا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بن ... انشالله این ماه اولین و آخرین ماه اقدامت باشع.خدا خیلی بزرگه
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 خب سه روز مونده مثبت بزار سه روز دیگه بزن پررنگ تر میشه اخه دیر هاله میندازه خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
فافاجان عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 652 اره عزیزم سه روز ماه اوله اقدامماما قبلا وقتی بی بی میزدمتا فردا صبحش نگه میداشتم محال بود هاله بن ... وای بی بی منم اینجورشدبعدچن ساعت هاله انداخت دومیکه زدم سریع هاله انداخت بعدسفیدشد گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
نيكاد عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2749 پاشو همین الان برن بیا خبرمون کن ایشالله که خوش خبر میای حتما میذرام خبرتون میکنم عزیزم برام دعا کنید خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
zhiiillllaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 4425 انشالله این ماه اولین و آخرین ماه اقدامت باشع.خدا خیلی بزرگه امیدمفقط به خداس که نه به من بلکه به همه کسایی که میخوان بده خدا خودش کمک همه باشه خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍