2777
2789
عنوان

خیلی‌دلم‌گرفته

90 بازدید | 11 پست

نمیدونم چمه. بدم از خونمون میاد همش بهونه‌میگیرم نی نی تو دلمم دوست ندارم .شوهرمم کاری نمیکنه؟ یکم حال و هوام عوض بشه .امروز نوبت آرایشگاه داشتم‌گفتم‌ برم یکم تنوع بدم شاید یکم جون گرفتم اینقد غر زد نرفتم کنسلش‌کردم..نمیدونم بخاطر بارداریه یا هرچی نمیدونم چیکار کنم 

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
بخاطربارداریه هورمونابهم میریزه وهیچوقت نگونی نیمودوس ندارم

واقعا ؟هیچ‌راهی‌نیست هرچی فک‌میکنم‌ خوب پاشم ک‌چی مثلا..ولی انگار یه حس ناامیدی..بدم‌میاد از زندگی‌کردن ..میگم الان‌اینکار و کنم‌انجام نیدم‌ولی اصلا حس خوبی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مال بارداریه منتظر خوشحال کردنت از سمت کسی نباش خودت ب خودت روحیه بده کاری کن ک لذت میبری

از هیچی لذت‌نمیبرم .هیچی 

واقعا ؟هیچ‌راهی‌نیست هرچی فک‌میکنم‌ خوب پاشم ک‌چی مثلا..ولی انگار یه حس ناامیدی..بدم‌میاد از زندگی‌ک ...

کم کاری تیروئیدنداری؟

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
واقعا ؟هیچ‌راهی‌نیست هرچی فک‌میکنم‌ خوب پاشم ک‌چی مثلا..ولی انگار یه حس ناامیدی..بدم‌میاد از زندگی‌ک ...

هیچ احدی جزخودت نمیتونه کمکت کنه پاشوآرایش کن لباسی ک دوس داری بپوش چای دم کن واسه خودت وآهنگ باصدای بلندگوش کن

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
هیچ احدی جزخودت نمیتونه کمکت کنه پاشوآرایش کن لباسی ک دوس داری بپوش چای دم کن واسه خودت وآهنگ باصدای ...

اییی اصلااااا شاید ۳،۴ ماهه سمت لوازم آرایش نرفتم فقط در حد ادکلن و کرم ..انگار سرم درد میگیره ..از همه لباسامم متنفرم