xujvkbic مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 670 عنوان خیلیدلمگرفته 90 بازدید | 11 پست نمیدونم چمه. بدم از خونمون میاد همش بهونهمیگیرم نی نی تو دلمم دوست ندارم .شوهرمم کاری نمیکنه؟ یکم حال و هوام عوض بشه .امروز نوبت آرایشگاه داشتمگفتم برم یکم تنوع بدم شاید یکم جون گرفتم اینقد غر زد نرفتم کنسلشکردم..نمیدونم بخاطر بارداریه یا هرچی نمیدونم چیکار کنم میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم 1399/02/13 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_b_mv عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1313 بخاطربارداریه هورمونابهم میریزه وهیچوقت نگونی نیمودوس ندارم برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
xujvkbic مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 670 بخاطربارداریه هورمونابهم میریزه وهیچوقت نگونی نیمودوس ندارم واقعا ؟هیچراهینیست هرچی فکمیکنم خوب پاشم کچی مثلا..ولی انگار یه حس ناامیدی..بدممیاد از زندگیکردن ..میگم الاناینکار و کنمانجام نیدمولی اصلا حس خوبی ندارم میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 13265 بله مال بارداریهمنتظر خوشحال کردنت از سمت کسی نباشخودت ب خودت روحیه بدهکاری کن ک لذت میبری
xujvkbic مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 670 بله مال بارداریه منتظر خوشحال کردنت از سمت کسی نباش خودت ب خودت روحیه بده کاری کن ک لذت میبری از هیچی لذتنمیبرم .هیچی میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
_b_mv عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1313 واقعا ؟هیچراهینیست هرچی فکمیکنم خوب پاشم کچی مثلا..ولی انگار یه حس ناامیدی..بدممیاد از زندگیک ... کم کاری تیروئیدنداری؟ برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
_b_mv عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1313 واقعا ؟هیچراهینیست هرچی فکمیکنم خوب پاشم کچی مثلا..ولی انگار یه حس ناامیدی..بدممیاد از زندگیک ... هیچ احدی جزخودت نمیتونه کمکت کنه پاشوآرایش کن لباسی ک دوس داری بپوش چای دم کن واسه خودت وآهنگ باصدای بلندگوش کن برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
xujvkbic مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 670 کم کاری تیروئیدنداری؟ الان ندارم قبلا چرا که زود خوب شدم میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
xujvkbic مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 670 هیچ احدی جزخودت نمیتونه کمکت کنه پاشوآرایش کن لباسی ک دوس داری بپوش چای دم کن واسه خودت وآهنگ باصدای ... اییی اصلااااا شاید ۳،۴ ماهه سمت لوازم آرایش نرفتم فقط در حد ادکلن و کرم ..انگار سرم درد میگیره ..از همه لباسامم متنفرم میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم
_b_mv عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1313 اون کارایی ک گفتموانجام بده عزیزم خدامواظب خودتونی نیتم باشه ایشالا برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
_b_mv عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1313 چن سالته؟ برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید
xujvkbic مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 670 چن سالته؟ ۲۶ چطور مگه میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم