2777
2789
عنوان

بد قولیه شوهر

132 بازدید | 13 پست

شوهرم ۴ ساله همش میگه یه ماه دیگه برات میگیرم هی خوشحال میشم دوباره یا میگه میخوای بشینی که چی بخرم فقط اجازه داری تا سرشهرک باهاش بری بعد میگه حالا پیدا کن از سایت پیدا میکنم باز میگه این بدرد نمیخوره ازینکه ازین طریق داره کوچیکم میکنه اینهمه وقت وعده داده وانجام نمیده اعصابم خورده😬از طرفیم چون بچه دارم واقعا نیاز به ماشین دارم نمیدونم چیکار کنم عصبیم کرده

شما جای من بودین شوهرتون هی دلتونو خوش میکرد دوباره میزد زیر قولش چیکار میکردین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چهارساله  چطوری میتونی؟ خودت برای خودت تلاش میکردی تا الان خریده بودی شاغل نیستی؟

همش میگم کاش شاغل بودم چه حس بدیه هی ازش یچیزی بخوای حس کوچیکی بهم دست میده 

همش میگم کاش شاغل بودم چه حس بدیه هی ازش یچیزی بخوای حس کوچیکی بهم دست میده 

آره عزیزم. بچت که یکم بزرگ شد برو یه حرفه یاد بگیر و مستقل شو. الان از اینترنت هم کلی درآمد دارن. 

تا کی میخوای چشم بدوزی به دستش. درسته شوهرته احترامشم واجب. ولی دیگه ازش نخواه

آره عزیزم. بچت که یکم بزرگ شد برو یه حرفه یاد بگیر و مستقل شو. الان از اینترنت هم کلی درآمد دارن.&nb ...

نمیدونن از چیو کجا شروع کنم خیلی دوس دارم مستقل شم بلد نیستم یکمم مغرورم یچیزی بخوام بگه نه بهش نمیگم ولی حالم تا چندوقت بده😌 

نمیدونن از چیو کجا شروع کنم خیلی دوس دارم مستقل شم بلد نیستم یکمم مغرورم یچیزی بخوام بگه نه بهش نمیگ ...

من که شخصا نمی تونم منتطر دست کسی بمونم. 

مگه ناتوانی 

خودتو قبول داشته باش. قدرتمند علاقه هاتو دنبال کن. 

اول ببین دوست داری چه شغلی داشته باش. روزها هم وقت ببره بهش فکر کن. 

بعد پیگیر شو برای رسیدنش باید چه کارهایی بکنی 

قدم به قدم برو جلو. 

دوسال بعد رسیدی بهش شک نکن‌ 

من که شخصا نمی تونم منتطر دست کسی بمونم.  مگه ناتوانی  خودتو قبول داشته باش. قدرتمند علا ...

دوس نداره برم سرکار مستقل شم وگرنه هم درس خوندم غیراز رشته دانشگاهیم زبانمم مدرک گرفتم

اه چرا من شوهر کردم اصن