2789
عنوان

ضد آفتاب

265 بازدید | 20 پست

سلام خانما.ضد آفتاب خوب که قیمت مناسب باشه و خودتون استفاده کرده باشید چی معرفی میکنین.فاقد چربی باشه.خودم ۲ساله دیترون استفاده میکنم راضیم ولی خواستم عوض کنم تنوع بدم.تعریف پریم و سیگل و سینره و درمالیفت رو شنیدم و پریم و درمالیفت قیمتاش بالاست

گفتم از تجربیات شما استفاده کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درمالیفت مثه کرم گریم می مونه ازین لحاظ خوبه ولی من باهاش جوش زیرپوستی یه عالمه زدم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

سانسیف فاقد چربی واسه من عالی بود پوستم چربه و خوب بود دو ساله استفاده میکنم راضی ام قبلا دکتر مورد استقاده میکردم الان خیلی گرونه از سانسیف استفاده میکنم

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

منم صورتم مستعد جوشه.پس بدتر میشه با درمالیفت

دیترون رنگیش رو استفاده میکردی ؟ 

پوستت روشنه یا گندمی؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
منم صورتم مستعد جوشه.پس بدتر میشه با درمالیفت

منم صورتم جوش داره و درمالیفت استفاده میکنم اما باهاش جوش نمیزنم تازه من اشتباهی به جای مناسب پوست چرب ،مناسب برای پوست معمولی گرفتم 

و یه حالت کرم پودری داره که خیلی خوبه 

از نظر قیمت هم با صرفه س چون یه ذره ش برای کل صورت کافیه

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
ورمالفت ۶۵ تومنه من خیلی راضی ام سینره هم راضی ام ولی از سیگل راضی نبودم

درمالیفت چه شماره ای میزنی ؟ 

پوشتت چربه ؟ 

درمالیفت چه شماره ای میزنی ؟  پوشتت چربه ؟

اره خیلی چربه شماره ۲ میزنم ۱ خییییلی سفیده ۳ هم برنزه و تیره هس برام شماره ۲ خیلی عالیه وقتیم میزنم پوستمو خشک میکنه باهاشم جوش نزدم

[ 👫🏻🧿💍❤Married# شکرِ خدایی رو که تورو بهم داد...]
منم صورتم جوش داره و درمالیفت استفاده میکنم اما باهاش جوش نمیزنم تازه من اشتباهی به جای مناسب پوست چ ...

اره درسته من ۵ ماهیه ازش میزنم ولی اینجاشم بگم چون حالت کدم پودری داره مجبودی کم بزنی که اونم دربرابر افتاب محافظت نمیکنه مقدار ضدافتاب باید دوبندانگشت براکل صورت باشه 

[ 👫🏻🧿💍❤Married# شکرِ خدایی رو که تورو بهم داد...]
آره رنگی بود.تقریبا روشنه پوستم.پوششش خیلی خوبه

من بژ روشن میزنم میخوام این سری بژ طبعی بخرم 

به نظرت خیلی تیره تر میشه؟